Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Heh, triumph da alamicaz, bu kadar övmeye bunlarin da piyasasi artacak. Vstromlar uçtu, symler coştu, sıra triumphlara geldi demek. 6 ay once piaggioyu satmaya calistigimda keske piaggio övseydiniz de 3 5 kurus daha fazlasina satardim.
Ben anlamiyom, ikinci elde hep sıfırınin %10-15 altini istiyorlar sari sitede, yarisi da pazarlik icin yazmayin cevap vermem diyo. Hani ikinci el ucuzdu bazi markalarda😭

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Heh, triumph da alamicaz, bu kadar övmeye bunlarin da piyasasi artacak. Vstromlar uçtu, symler coştu, sıra triumphlara geldi demek. 6 ay once piaggioyu satmaya calistigimda keske piaggio övseydiniz de 3 5 kurus daha fazlasina satardim.
Ben anlamiyom, ikinci elde hep sıfırınin %10-15 altini istiyorlar sari sitede, yarisi da pazarlik icin yazmayin cevap vermem diyo. Hani ikinci el ucuzdu bazi markalarda😭
Medya, güçtür. İyi mal övülür, kötü mal gömülür. Siz de lobi yapmaya başlayın derim :D.

Triumph çok kaliteli komponentler kullanan, çok iyi işçilik kalitesi olan ve imzası haline gelen üç silindirli motorları ile çok keyifli bir motosiklettir.

Görsel ve kalite olarak bence KTM , Moto Guzzi ve BMW'den iyi ve Ducati ile yarışır seviyede.Brembo Frenler , Üst düzey süspansiyonlarla ve elektronikleri ile Triumph premium bir motosiklettir.

Bazı modellerinde ısınma sorunu oluyor.Sıcakla derdiniz yoksa korlasla muhatap olmadan diğer yetkili servislerle işimi çözerim diyene harika motor...

Bırak 500'luk Hondayı Africa Twin bile bir Tiger etmez benim için .

Bozulmama harici hiçbir karekteri olmayan Japonlarla aynı kefeye konulacak bir motor değildir.(2018 Africa ve 2019 Tiger 1200 kullanmış bir sürücünün kişisel yorumudur.)

İkinci eli yavaş , Tiger'ımı satarken 45 gün kimse aramadı , ilk arayan aldı.Özetle herkes değil bilen veya ilgi duyan alıyor.Biniciysen , hemen satma derdine düşmem diyorsan al...

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Tiger 800 den sonra Tiger 850 aldım ve 3-4 ay kadar kullandım. Kesinlikle Tiger 800 ün tadını vermedi.
*130-140 km lerden sonra ciddi bir titreşim var.
*Bacaklara aşırı sıcaklık veriyor.
*Ekran bana göre yetersiz.
*Satmak çok zor.
Alabiliyorsanız Tiger 900 alın derim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1) V-Strom 650
2) Kawasaki
3) Triumph
Astigmat, gözün kornea veya merceğindeki eğrilik bozukluğu nedeniyle ışığın retina üzerinde düzgün odaklanamaması sonucu oluşan yaygın bir görme problemidir. Astigmat belirtileri arasında bulanık veya çift görme, baş ağrısı, göz yorgunluğu, gece görüşünde zorluk ve sık sık göz kısma yer alır.

Astigmatın nedenleri arasında genetik yatkınlık, göz travmaları, geçirilmiş göz ameliyatları veya keratokonus gibi kornea hastalıkları yer alır. Astigmat tedavisinde ise gözlük, kontakt lens ve bazı durumlarda lazer cerrahisi gibi yöntemler tercih edilir.

Sarı sitede Triumph diye girince bir sürü model çıkıyor. Özellikle 1200 lerde çok çeşit var. Bunlardan hangisi günceldir biliyor musunuz?
Aynı durum tiger 900 da da var. Gt var gt pro var . Rally var.

Motosikleti
Ns200 15"
Astigmat, gözün kornea veya merceğindeki eğrilik bozukluğu nedeniyle ışığın retina üzerinde düzgün odaklanamaması sonucu oluşan yaygın bir görme problemidir. Astigmat belirtileri arasında bulanık veya çift görme, baş ağrısı, göz yorgunluğu, gece görüşünde zorluk ve sık sık göz kısma yer alır.

Astigmatın nedenleri arasında genetik yatkınlık, göz travmaları, geçirilmiş göz ameliyatları veya keratokonus gibi kornea hastalıkları yer alır. Astigmat tedavisinde ise gözlük, kontakt lens ve bazı durumlarda lazer cerrahisi gibi yöntemler tercih edilir.
Astigmat değildi miyop daha doğru olur. :)

Ama ben V-Strom'dan bahsederken ilk kasadan bahsediyorum. :)

Motosikleti
1250 trofi
tiger 900 arkadaş almış, geçen bindim üzerine dizlerim ön tarafa depo yanlarına sonradan ekledikleri üçgenimsi zamazingolara girişim yaptı.
bacak uzunsa deneyip alın derim, normalde güzel motor, bana uymadı

Motosikleti
K 1600 GTL
Sarı sitede Triumph diye girince bir sürü model çıkıyor. Özellikle 1200 lerde çok çeşit var. Bunlardan hangisi günceldir biliyor musunuz?
Aynı durum tiger 900 da da var. Gt var gt pro var . Rally var.
1200 GT diye bir modeli yok bildiğim kadarıyla GT Pro ve Rally pro var Rally 21 jant GT 19 jant birde büyük depolu explorer var

Motosikleti
1190 ADV
Sahibinden com her donanım paketine yeni model gibi sekme açtığı için çok kafa karıştırıyor. Ben bildiğim kadarıyla aşağıya yazayım, almak isteyip kafası karışanlar baksın.

Tiger 800 ve 900 ler için yazacağım, 1200lerde de aynı durum vardır.

İlk olarak Tiger 800 ve Tiger 800XC olarak çıktı.

Tiger 800 > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.
Tiger 800XC > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model.

İkisi arasında sadece jant farkı yok, süspansiyonlar, kaporta aksamında ufak tefek farklar var.

2015 güncellemesinden sonra,

Tiger 800XR > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.
Tiger 800XRX > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, orta donanım.
Tiger 800XRT > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, en üst donanım.

Tiger 800XCX > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, orta donanım
Tiger 800XCA > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, en üst donanım.

Yukarıdaki serilerden makyajlı olanları da çıktı ama Türkiye'de satıldı mı bilmiyorum. Farları vs biraz daha farklı.

Yeni motor bloğu ile Tiger 900'ler duyruldu.

İlk önce;

Tiger 900GT > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.
Tiger 900GT Pro > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, en üst donanım.

Tiger 900 Rally > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model.
Tiger 900 Rally Pro > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, en üst donanım.

Birde araya

Tiger 850 Sport çıkardılar ki aslında düşük donanımlı Tiger 900GT idi bu motorlar.

En son Tiger 850 Sport ismini de kaldırıp,

Tiger 900GT Low olarak satmaya başlamışlar.

Aslında Tiger 900GT low = Tiger 850 Sport

Yaz yaz bitmedi arkadaş.... Arada özel renkler vs ile çıkan bilmen ne editionlar falan da var.

Yazımı bitirirken bu kadar isim karmaşasına sebep verenin Allah belasını versin :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sahibinden com her donanım paketine yeni model gibi sekme açtığı için çok kafa karıştırıyor. Ben bildiğim kadarıyla aşağıya yazayım, almak isteyip kafası karışanlar baksın.

Tiger 800 ve 900 ler için yazacağım, 1200lerde de aynı durum vardır.

İlk olarak Tiger 800 ve Tiger 800XC olarak çıktı.

Tiger 800 > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.

İkisi arasında sadece jant farkı yok, süspansiyonlar, kaporta aksamında ufak tefek farklar var.

2015 güncellemesinden sonra,

Tiger 800XR > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.
Tiger 800XRX > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, orta donanım.
Tiger 800XRT > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, en üst donanım.

Tiger 800XCX > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, orta donanım
Tiger 800XCA > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, en üst donanım.

Yukarıdaki serilerden makyajlı olanları da çıktı ama Türkiye'de satıldı mı bilmiyorum. Farları vs biraz daha farklı.

Yeni motor bloğu ile Tiger 900'ler duyruldu.

İlk önce;

Tiger 900GT > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model.
Tiger 900GT Pro > 19/17 jant boyutlarına sahip daha yol odaklı olan model, en üst donanım.

Tiger 900 Rally > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model.
Tiger 900 Rally Pro > 21/17 tel jant boyutlarına sahip daha arazi odaklı model, en üst donanım.

Birde araya

Tiger 850 Sport çıkardılar ki aslında düşük donanımlı Tiger 900GT idi bu motorlar.

En son Tiger 850 Sport ismini de kaldırıp,

Tiger 900GT Low olarak satmaya başlamışlar.

Aslında Tiger 900GT low = Tiger 850 Sport

Yaz yaz bitmedi arkadaş.... Arada özel renkler vs ile çıkan bilmen ne editionlar falan da var.

Yazımı bitirirken bu kadar isim karmaşasına sebep verenin Allah belasını versin :)
Bu mesaja yer imi ekledim, lazım olur... (y)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
1) V-Strom 650
2) Kawasaki
3) Triumph
Ama 2017'den önceki kasa vstrom olacak. hem de gagalısı, bu kasanın XT olmayan modelleri gagasız. :)

şaka maka ben Triumph'u da çok beğeniyorum. 650cc'den sonra 800'lük falan çok farketmez diye almam.

Bir de sağlamlığı dışında bir numarası yok diyorlar japonlara ama vstrom hem sağlam hem de çok konforlu, konfor olarak bunu geçebilecek bir tek GS vardır, onu da yaşlanınca artık köfte yiyemez olunca alırım. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Ama 2017'den önceki kasa vstrom olacak. hem de gagalısı, bu kasanın XT olmayan modelleri gagasız. :)

şaka maka ben Triumph'u da çok beğeniyorum. 650cc'den sonra 800'lük falan çok farketmez diye almam.

Bir de sağlamlığı dışında bir numarası yok diyorlar japonlara ama vstrom hem sağlam hem de çok konforlu, konfor olarak bunu geçebilecek bir tek GS vardır, onu da yaşlanınca artık köfte yiyemez olunca alırım. :)
Abi köfte yiyemez olunca GS'i nasıl kaldıracaksın, bol bol köfte yiyeceğin zaman alman daha iyiki güç kuvvet yerinde olsun. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar