Reno'nun da mı concorde modeli varmış? Ben uçak olan efsane condord'u biliyorum sadece. o da çok yakıyor çok ses yapıyor diye emekliye ayrılmıştı.
Yakacak tabi. Aslan besleyen yemini verir. Korollanın var mı böyle hovardalıkları?Concorde çok yakıyor diyorlardı, efsane kasa corolla eyidir.![]()
![]()
Concorde alanlarin iki yakasi bir araya gelmedi bu dunyada. Yalniz ozamanlarin en donanimli araclarindan biriydi Manager ile ikisi. Goruntu var ses yokConcorde çok yakıyor diyorlardı, efsane kasa corolla eyidir.![]()
![]()
At avrat silah.. Kirmizi cizgi, paylasimi teklif dahi edilemez, kimse dil uzatamaz.. Namus..PAylasimli/saatlik kiralik oto isi su anda da var ama tutmadi henuz. Eskiden bi yerde okumustum neden tutmadigini, ozellikle erkekler otomobilin kisiye ait bir alan/sey oldugunu ve ayrica ozgurluk anlamina da geldigini dusundukleri icin paylasimli oto isine sicak bakmiyorlarmis. Bu yuzden uber daha fazla tuttu dunya genelinde.
Aslinda bilim kurgu filmlerine benzer sekilde bir yapi olsa, yollar ve araclar otomasyonlu olacak. Gidecegin yeri gireceksin sisteme, sonra evinden direkt araca gececeksin (minority report), arac 3 boyutlu yollarda seni goturecek. Manuel kullanim hic olmayacakyol verdin vermedin vb kavgalar, kazalar da ortadan kalkar
Bununla ilgili Güldür Güldür Show da güzel bir skec vardi.Hiç bana uymuyor böyle şeyler. Bu paradigma değişiminin sonu iyi bir yere gitmiyor. Maaşlı bir işte çalışıp ev araba falan almak gün geçtikçe zorlaşıyor. Hepimiz (global olarak) pek de farkına varmadan Mısır piramitlerini yapan kölelere dönüşmeye başlıyoruz sanki...
Reno'nun da mı concorde modeli varmış? Ben uçak olan efsane condord'u biliyorum sadece. o da çok yakıyor çok ses yapıyor diye emekliye ayrılmıştı.
Ben az yaktırma konusunda başarılı değilim zaten, az yakar dedikleri dizel clio'ya bile çok yaktırabiliyordum.