Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi o Concorde galiba Renault olan değil ama haklısın Corolla'ya göre daha fazla yakıyor.

Reno'nun da mı concorde modeli varmış? Ben uçak olan efsane condord'u biliyorum sadece. o da çok yakıyor çok ses yapıyor diye emekliye ayrılmıştı.

Ben az yaktırma konusunda başarılı değilim zaten, az yakar dedikleri dizel clio'ya bile çok yaktırabiliyordum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Concorde çok yakıyor diyorlardı, efsane kasa corolla eyidir. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Concorde alanlarin iki yakasi bir araya gelmedi bu dunyada. Yalniz ozamanlarin en donanimli araclarindan biriydi Manager ile ikisi. Goruntu var ses yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PAylasimli/saatlik kiralik oto isi su anda da var ama tutmadi henuz. Eskiden bi yerde okumustum neden tutmadigini, ozellikle erkekler otomobilin kisiye ait bir alan/sey oldugunu ve ayrica ozgurluk anlamina da geldigini dusundukleri icin paylasimli oto isine sicak bakmiyorlarmis. Bu yuzden uber daha fazla tuttu dunya genelinde.
Aslinda bilim kurgu filmlerine benzer sekilde bir yapi olsa, yollar ve araclar otomasyonlu olacak. Gidecegin yeri gireceksin sisteme, sonra evinden direkt araca gececeksin (minority report), arac 3 boyutlu yollarda seni goturecek. Manuel kullanim hic olmayacak😂 yol verdin vermedin vb kavgalar, kazalar da ortadan kalkar
At avrat silah.. Kirmizi cizgi, paylasimi teklif dahi edilemez, kimse dil uzatamaz.. Namus..

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla bazısı aşık arabasına. Neredeyse misafir terliği verecek. Böyle paylaşım pek uymaz araba konusunda. Yürümez bence.

Hiç bana uymuyor böyle şeyler. Bu paradigma değişiminin sonu iyi bir yere gitmiyor. Maaşlı bir işte çalışıp ev araba falan almak gün geçtikçe zorlaşıyor. Hepimiz (global olarak) pek de farkına varmadan Mısır piramitlerini yapan kölelere dönüşmeye başlıyoruz sanki...
Bununla ilgili Güldür Güldür Show da güzel bir skec vardi.

Motosikleti
DUKE 250
Reno'nun da mı concorde modeli varmış? Ben uçak olan efsane condord'u biliyorum sadece. o da çok yakıyor çok ses yapıyor diye emekliye ayrılmıştı.

Ben az yaktırma konusunda başarılı değilim zaten, az yakar dedikleri dizel clio'ya bile çok yaktırabiliyordum.

renault 21 modelinde, Concorde, Manager ve optima diye 3 ayrı aracı vardı.
ana motoru 2.0dı bu yüzden milletin gözünde çok yakar algısını kıramadı. (1.6 şahinden çok daha ekonomikti)
üçüde gerçekten çok güzel arabalardı, ama yedek parça konusunda aşırı pahalıydı, zamanında 4,000 tl ye aldığım managerin arka tamponu 1700, far kaşı 800 tlydi. biraz o zamanın lpg kitlerine uyumlarında sorun vardı, birazda hararet konusunda nazlılardı, çabuk conta yakıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar