benzeri isteklerden mütevellit ben de bu motorda karar kıldım hatta bir de yazı yazıdm az yukarıda linki var dilerseniz bakabilirsiniz.
Nexagon ,
Benim sizinki kadar tecrübem olmasada benzer bir hikayeye sahibiz.
Bende şu anda Harley Davidson 1200 Fourtyeight sahibiyim. İlk motorumdu. Henüz 4 bin kilometre yol yaptım. Ama bu kısa süreç bile bazı şeyleri anlamama yetti. Şuan harleyimi satılığa çıkardım. İlanı burda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-xl1200-x-forty-eight-48-sportster-ekipmanli-172301028/detay/
Eksiklerinden daha çok tarz ve tercih meselesi olarak adlandırıyorum ben. İmkanım olsa hiç satmayı düşünmezdim çünki verdiği keyif bambaşka.
Ama çalışma alanım olsun ( dağ , Ova yolları ), küçük bir ilçede yaşıyor oluşum olsun (çok ses çıkardığı için) günlük hayatta kullanmama mani oluyor. (halbuki ben motor alırken park yeri derdim olmaz arabadan kurtulurum sanmıştım)
Ayrıca ne zaman uzun yola çıkacak olsam aman bu seferde arabayla gideyim , motora binmiyeyim çok yoruyor ( rüzgar ve titreşim) diye korkum oluştu.
Neyse bu sebeple araştırırken Aslında ilk aşkım olan yamaha 660 tenere yi gündeme getirdim. Ama tek silindirli oluşu uzun yollarda yine başımı ağrıtacaktı. Tiger sa 3 silindirli oluşu 800 cc lik olması ve fiyatıyla beni cezbetti. Tabi içimden de hep bmw gs serisinin ufaklıkları sertao ve 650 gs geçiyordu ama o fiyata daha iyisini alabiliyorken niye azıyla yetineyim ki diye düşündüm.
Sonuç bu arkadaşlar. Bende Triumph tiger 800xc almayı düşünüyorum.
Ama motorunu almış ve epey tecrübe edinmiş arkadaşlardan yazılar bekliyorum.