Allah da carpar, millet de arka tarafi ile gulerYaa Atahualpa'da bir Triumph aldiralim
![]()
Basma damarıma basssmaa
Son düzenleme:
Allah da carpar, millet de arka tarafi ile gulerYaa Atahualpa'da bir Triumph aldiralim
![]()
Basma damarıma basssmaaRocket değil de, benim fetişim Bonneville ve Scrambler dir. Alacağız bakalım bir zaman ama ne zaman. Aldığımızda kurarız Facebook grubunu da.
Selam roket3 ben yaklasik 6 aydir iyi bir ikinci el rocket III pesindeydim kismet buguneymis 3000Km. 2007 model rocket III Classic siyah kirmizi su anda garajimda bu motorla ilgili tecrubelerini izlenimlerini paylasmak isterim seninle. Bende kanada da yasamaktayim telefon numarani bana verirsen seni aramak ve motorla ilgili sohbet etmek sorular sormak istiyorum.Mail adresim : [email protected] gorusmek uzere...
E ben de 1.89 olduğuma göre neymiş; demek ki kelebek gibi duracakmışız üzerinde.Varsın duralım bi Bonneville alayım da ben gerisi önemli değil. Sağol temenniler için
![]()
Istersen sana buradan RAT materyali gonderebilirim. T-shirt, sapka, badge falan. Toplatilarimizda girla satiliyor.
E ben de 1.89 olduğuma göre neymiş; demek ki kelebek gibi duracakmışız üzerinde.Varsın duralım bi Bonneville alayım da ben gerisi önemli değil. Sağol temenniler için
![]()
Basma damarıma basssmaaRocket değil de, benim fetişim Bonneville ve Scrambler dir. Alacağız bakalım bir zaman ama ne zaman. Aldığımızda kurarız Facebook grubunu da.