tren kornası (yuh diyebilirsiniz)

Sinyal vermeden önüne kıran taksiye "öküz" diyen adam bu konuya "komik" diyor, ne kadar enteresan. Her allahın kulunun bu kornalardan taktıgını düşünün...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kornayı scootera baglasan akusu hemen bıter

patron zati ufak bi kompresörle hava vererek çalışıyo onu takan adam aküyüde düşünmüştür..

illa her gördüğünüz şeyi yapacanız ha videoyu komik olduğu için koydum hemen gidip yarın taktırın diye değil..:p:p:cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Milletin karnesi kıyak nelerle uğraşıyor benzin 3 lira 5 kuruş olmuş işsizlik desen 10 milyon olmuş gibi dertleri yok adamların kornala oyun oynuyolar aahhhh benim ülkem vahhhh

epey abartmış hamile olsa çocunu düşürtür deyyuz :pale
gülmedim desemde yalan olur:)

saygısızlıktan başka bişey değil hiç hoş olmamış :farao: başkalarının kaza yapmasına neden olabilir

bizim insanımız bu kornaya videodaki gibi tepki vermez en yakın köşede sıkıştırıp doverler :)

bizim insanımız bu kornaya videodaki gibi tepki vermez en yakın köşede sıkıştırıp doverler :)

dövmeyi bırak kurşun atarlar adama:mrgreen: bizim bi tanıdık otobanda arabayla giderken kamyonun biri bunu solluyor, buda kamyoncuya kızıp arkasından yetişip tabancayı cekiyor 3-5 el kamyona ateş ediyor kiiii bu kornayı taktırmış bir adam bizim adam gibi birine yapsa bu korna işini ne olur düşünemiyorum.ve böyle adamdan da buralarda cok :mrgreen::mrgreen::queen:

haa şu topal adam neredeyse korkudan deynekleri bırakıp koşacaktı ehueheuhuehe:mrgreen::mrgreen::queen:

abi bende istiyorum benim motorda öküz kornası var bundaki kadar tırsmasalarda korkuyorlar ama ben bu kornalardan istiyorum daha çok korksunlar :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar