TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herkes seçmece yapıp yorumluyor, yok bizde yapılanlar şöyle böyle diye.

Yurt dışında da var birebir aynı yapanlar, hatta racer vs ricer diye karşılaştırıp tşşk geçiyorlar.

Japonyada hınının hınının hınının 4 silindir tayfalarıda mı görmediniz hiç ya sinek gibi 🥳

Neyse işin özeti, ben motoruma full egzoz, kısa plakalık, 12x18 app plaka takmadan binmem. Yazanda yazsın, yazmayanın açık mert korkusuz diyorum. 32/3 den ceza yazanları cogu kıskanç köpekler oluyor.

Size o cezaları kitleyen polisimsiler, kendi şahsi motorlarında ne kask takıyorlar ne de plaka. O CGcilerden beter oluyorlar. Böyle postal yalamaya devam:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aha full sistem kumandalı ekzort🤓🤓🤓

Bu full sistemle otobanda yanımdan geçseniz İsrafil Sur borusunu üflüyor sanırım. "Kıyamet bugündür ya Ümmet-i Muhammed" der ellerimi semaya açarım. Ellerimi gidondan çekip semaya açtığım için de muhtemelen kaza yapar ebemle tanışırım.

Motosikleti
Ns200 15"
Yeni motor aldığımda ciddi ciddi trafikten çekip İstanbul'daki evimin salonuna koymayı düşünüyorum.
Abi eve misafir biri geldiğinde zenginlik göstergesi olur. Koltuklarında siyahsa dümenden "motosikletimin rengi siyah diye koltuk takımlarını siyah aldım, eğer bir gün koltuklardan sıkılırsam bu motosikletide değiştireceğim" diye hava atılır. :D

Komşunuz uyuz biriyse evin içinde kesiciye sokup kornada çalınabilir. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi eve misafir biri geldiğinde zenginlik göstergesi olur. Koltuklarında siyahsa dümenden "motosikletimin rengi siyah diye koltuk takımlarını siyah aldım, eğer bir gün koltuklardan sıkılırsam bu motosikletide değiştireceğim" diye hava atılır. :D

Komşunuz uyuz biriyse evin içinde kesiciye sokup kornada çalınabilir. :D
Komşularım çok iyi, beni çok sever, sayarlar, ben de onları sever, sayarım.

Hep hayalimdi, evin içinde dekor amaçlı bir motosiklet. Benim Kawa'yı güzel bir temizler, pasta cila atar salona koyarım.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bu full sistemle otobanda yanımdan geçseniz İsrafil Sur borusunu üflüyor sanırım. "Kıyamet bugündür ya Ümmet-i Muhammed" der ellerimi semaya açarım. Ellerimi gidondan çekip semaya açtığım için de muhtemelen kaza yapar ebemle tanışırım.
Abi bu tüpü değişeceğim dediğin gibi oluyor maalesef. Karbon orj akrapovic ayarladım, tam tadında oluyor. Bu üsütündeki şuan çok rahatsız edici. 🙁

Motosikleti
Ns200 15"
Komşularım çok iyi, beni çok sever, sayarlar, ben de onları sever, sayarım.

Hep hayalimdi, evin içinde dekor amaçlı bir motosiklet. Benim Kawa'yı güzel bir temizler, pasta cila atar salona koyarım.
Bu olay benimde çok hoşuma gidiyor, hiç olmasada en azından garajım varsa onun orada bir koltuk ve tv olsa tadından yenmez.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu olay benimde çok hoşuma gidiyor, hiç olmasada en azından garajım varsa onun orada bir koltuk ve tv olsa tadından yenmez.
Yeri bile hazır aslında, motoru koyacağım yerde ikili bir koltuk var, onu atacağım ya da satacağım. Kawa'yı tam o alana koyacağım, tablo gibi heykel gibi durur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi bu tüpü değişeceğim dediğin gibi oluyor maalesef. Karbon orj akrapovic ayarladım, tam tadında oluyor. Bu üsütündeki şuan çok rahatsız edici. 🙁
Zaten egzozun şeklinden hafiften bir ırz düşmanı gibi ses çıktığı belli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar