Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?
Herkes seçmece yapıp yorumluyor, yok bizde yapılanlar şöyle böyle diye.
Yurt dışında da var birebir aynı yapanlar, hatta racer vs ricer diye karşılaştırıp tşşk geçiyorlar.
Japonyada hınının hınının hınının 4 silindir tayfalarıda mı görmediniz hiç ya sinek gibi
Neyse işin özeti, ben motoruma full egzoz, kısa plakalık, 12x18 app plaka takmadan binmem. Yazanda yazsın, yazmayanın açık mert korkusuz diyorum. 32/3 den ceza yazanları cogu kıskanç köpekler oluyor.
Size o cezaları kitleyen polisimsiler, kendi şahsi motorlarında ne kask takıyorlar ne de plaka. O CGcilerden beter oluyorlar. Böyle postal yalamaya devam
Bu full sistemle otobanda yanımdan geçseniz İsrafil Sur borusunu üflüyor sanırım. "Kıyamet bugündür ya Ümmet-i Muhammed" der ellerimi semaya açarım. Ellerimi gidondan çekip semaya açtığım için de muhtemelen kaza yapar ebemle tanışırım.
Bu full sistemle otobanda yanımdan geçseniz İsrafil Sur borusunu üflüyor sanırım. "Kıyamet bugündür ya Ümmet-i Muhammed" der ellerimi semaya açarım. Ellerimi gidondan çekip semaya açtığım için de muhtemelen kaza yapar ebemle tanışırım.
Abi eve misafir biri geldiğinde zenginlik göstergesi olur. Koltuklarında siyahsa dümenden "motosikletimin rengi siyah diye koltuk takımlarını siyah aldım, eğer bir gün koltuklardan sıkılırsam bu motosikletide değiştireceğim" diye hava atılır.
Komşunuz uyuz biriyse evin içinde kesiciye sokup kornada çalınabilir.
Abi eve misafir biri geldiğinde zenginlik göstergesi olur. Koltuklarında siyahsa dümenden "motosikletimin rengi siyah diye koltuk takımlarını siyah aldım, eğer bir gün koltuklardan sıkılırsam bu motosikletide değiştireceğim" diye hava atılır.
Komşunuz uyuz biriyse evin içinde kesiciye sokup kornada çalınabilir.
Yeri bile hazır aslında, motoru koyacağım yerde ikili bir koltuk var, onu atacağım ya da satacağım. Kawa'yı tam o alana koyacağım, tablo gibi heykel gibi durur.
Yeri bile hazır aslında, motoru koyacağım yerde ikili bir koltuk var, onu atacağım ya da satacağım. Kawa'yı tam o alana koyacağım, tablo gibi heykel gibi durur.