- Konu Yazar
Arkadaşlar,x8400 ü mü sıfır alıp 2 sene kullanıp 6000 km yaptıktan sonra geçen hafta sattım.İstanbulun güzel çukurlarına her düştüğümde bu yollara enduro lazım diyip duruyordum ve yeni motorumun enduro olmasına karar verdim.ABS benim için olmaz ise olmaz eksikliğini hep hissettim bu yüzden vstorm yada transalp 700 ü araştırmaya başladım bence ikiside güzel motor ancak yapılan zam ile artık dl 650 almak mantıklı olmaktan çıkmış bugün yarın kasası değişebilecek bir motora 23 bin artı aksesuar vermem.Transalp 700 kullanan arkdaşların sayısının azlığı dikkatimi çekti gerçekten tutulmadımı yoksa buralara pek uğramıyorlar mı?
Şu anda hondanın elinde transalp yok bu ilk bakışta tutuldu ki ellerinde kalmadı gibi yorumlanabilir.Mart ayında sıfır bir transalp alamayı kafasına koymuş biri olarak gerçek 700 kullanıcılarının yorumuna çok ciddi ihtiyacım var.
Şu anda hondanın elinde transalp yok bu ilk bakışta tutuldu ki ellerinde kalmadı gibi yorumlanabilir.Mart ayında sıfır bir transalp alamayı kafasına koymuş biri olarak gerçek 700 kullanıcılarının yorumuna çok ciddi ihtiyacım var.