Transalp bi bakarmısınız?

Motorun hası yaa. seviyorum Transalpi.. Makyajsız kasa orjinal japon.. fiyatta anlaştıktan sonra yorum yapmanın bir anlamı yok..

ya tabi öyle ama 95 model 45000 km motor için fiyatı nasıl onu sormak istedim açıkçası yani 3-4 sene sonra satmaya kalksam çok zarar edermiyim.

satmak istedigimdemi 5000-6000 eder yoksa şimdiki fiyat olarakmı?

hocam motor ne kadar temiz olursa olsun 18 yaşında bir motor o para etmez. belki 5.500...

95 model motor mu almak istersin yoksa 0 km bir ps150 mi ?ya da ben o fiyata ybr250 bulurdum
yaktığın benzinle sana bedavaya gelir hem aldığın scooter

Performans olarak bir enduro olmasına rağmen racing ruhu ile çalışan bir motora sahip.. Ama aynı zaman yakıt konusunda su aygırı benzetmesi yapsak yanlış olmaz diye düşünüyourum.. yinede adı yeter..

Şu alet hakkında yazanların kaç tanesi bu araca sahip olmuş merak ediyorum:silent:

Bende vardı 95 model yeşil olanından.. 32000 km kullandım.. istanbuldan izmire balayına gittim, uzun yolda 4.6 litreye kadar düştüm hemde iki kişi 3 canta full yük ile..

sattıgımda 50 küsür bindeydi, hala fısır fısır çalışıyordu.. Inanın maddi imkanım motor almaya yetse idi bu motora gider bakardım.. Herkeste bir model takıntısı var anlamıyorum.. Bu araç orijinal japon, her silindir için ayrı beyin ve ateşleme var, eger bu araç 96 model olsaydı italyan olurdu o zaman bu yazdıklarımı yazmazdım.. 96 olsaydı fiyatı 1000 tl aşağı olması gerekirdi.. Yine de 6.750 ler civarı alabilirseniz daha guzel olur.. Bi de tabi km sinin orijinal olup olmadığına karar vermek lazım.. zira 17 yaşındaki bir motosikletin 45.000 km de olması pek mumkun değildir..

Araca sahip olmayan kişilerin transalp yerine ps150 alın demesi ne mantıktır anlamıyorum. Biri 600 cc enduro digeri 150 cc scooter yani.. Biraz mantıklı yorum yapalım arkadaşlar... Sapla samanı karıştırmanın ne anlamı var? ikisinin de iki tekerlekli ve honda marka olması dışında ortak hiç bri yönü yok yani :)

* km si düşürülmüş.
* aldıktan sonra zincir , yağ , fren balatalarını değiştireceksin. değişim masraflarını hesapla.
* vites kutusu ve motor ve karburatör kısımları ise şansına artık piyango. hiçbir ustaya göstemene gerek yok anlayan da yok zaten . TR de usta yok.
* lastikler resimde iyi görünüyor şu anda ne durumda bilemiyorum .

Moderatör
Motor temiz duruyor evet, kilometresi de yaşına göre iyi evet. Gayet güzel motordur TA. Ammaa Türkiye'de ki kilometre ve yaş sıkıntısı oldukça eski model motor alırken, niyet ileride satmaksa mantıksız.

iyi eralp abi 70 model bir mercedeste dediklerinize uyuyor sağlam hala taş gibi çalışanları var ve halada para eder ama ben almam fiatın panda arabasını alırım antika araç almam
eski araçlar hernekadar sağlam olsada çok eski olmamasını tercih ederim

eğer antika bir araca 7 bin tl verilecekse benim mantığım üzerine 3 bin daha koy o fiyata 600 lükler var

asıl sizi akıllı yorum yapmaya teşfik ederim
17 senelik transalp bu, her sistemi eski ve sorunsuz da diyemezsiniz çünkü çok eski kapalı kutu olucaktır

17 sene geçene kadar kaç kullanıcı değiştirmiştir bir düşünün o parayla sıfır bir motor alınır demek istediğimi bu yüzden aklınıza getirmenizi isterim
az para değil
evet biri 150 lik scooter biri 600cc antika
sanki bunu alan kişi türkiye turu yapıcak sorunsuzca
fiyatı uygun değil diyerekten fikrimi öne sürüyorum beğenirsiniz beğenmezsiniz yorumum
çünkü sahibindeni açın bu gun 2006 modelinin 11.500 olduğunu gürüceksiniz 95 model çok eski
bende motorumu satıp büyük hacime geçicek biri olarak 2006 modele kadar inebilirim diyorum kendi içimde
çünkü eski sistem karburatör olayı benzin sarfiyatı gibi bir çok olay söz konusun
alıcak kişi böyle düşünüyosa sorun yok ama ben böyle düşünüyorum almışken çok eski bir mal alınmazzzz

arkadaşım km si düşürülmüş oldugunu nerden anladın sadece onu merak ettim ayrıca 17 yaşındaki bi motora ortalama hesap yapsan ayda 250 km yol yapmıştır bu makine zaten ilk sahibi yaşlı bi adammış yani motor senin benim gibi yaz kış için degil belki sadece yaz sezonlarında keyfi binilmiştir direk km düsürülmüş demek olmaz. benm buradaki bi arkadasım daha 2 ay önce aynı model bi transalp aldı 42000 km de motorun degişeni yok orjinal gel gör motoru sanki daha dün fabrikadan çıkmış o derece nyani

arkadaşım km si düşürülmüş oldugunu nerden anladın sadece onu merak ettim ayrıca 17 yaşındaki bi motora ortalama hesap yapsan ayda 250 km yol yapmıştır bu makine zaten ilk sahibi yaşlı bi adammış yani motor senin benim gibi yaz kış için degil belki sadece yaz sezonlarında keyfi binilmiştir direk km düsürülmüş demek olmaz. benm buradaki bi arkadasım daha 2 ay önce aynı model bi transalp aldı 42000 km de motorun degişeni yok orjinal gel gör motoru sanki daha dün fabrikadan çıkmış o derece nyani

km düşürmek kolay iş :)

siz nerde yaşıyosunuz bee...bu 5000 - 6000 tl eder diyen arkadaşlar o paraya bulsunlar bi tanede ben alayım.bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar.bence fiyatı çok iyi kaçırma derim...

Bir şey hakkında doğru yorum yapmak illa ona sahip olmayı gerektirmezz.

Evet ben TA sahibi olmadım hiçbir zaman..Ama Çok vakit geçirdim kendileri ile. Sahibi olmayı çok istedim çok araştırdım aynı model bordo rengi denk geldi 5000 TL'ye almadım. Bu modelinin az yaktığını kimse bana iddaa edemez özellikle 95 modellerinin.. Bunlar uzun yol motorları aynı zamanda araziye dalıp aynı zamanda asfalta çıkabileceğiniz opsiyonel rahatlıkta makineler. Uzun yolda 2 kişi full dolu ağırlıkla 4.6 litrelere düştüğünden bahsedilmiş. doğrudur. sapancada otobandaki düzlükte yükünü ve volantını almış bir XL600V-R tabiki az yakar.. Ama bolu dağının kaynaşlı tarafından bakacağa yardırmaya başladığın zaman mevcut hızından ve konforundan birşey kaybetmeden seni zirveye taşıyacaktır ama herşeyin bir bedeli vardır.. Sahibinin tasarrufu nedir ne değildir bilemem genel itibari ile çok yakıyor bu motor.

bende size katılıyorum bugün 30000-40000 km 2004 ybrlere 3000 lira istiyolarken 95 model transalpe bu para normal bencede

iyi eralp abi 70 model bir mercedeste dediklerinize uyuyor sağlam hala taş gibi çalışanları var ve halada para eder ama ben almam fiatın panda arabasını alırım antika araç almam
eski araçlar hernekadar sağlam olsada çok eski olmamasını tercih ederim

eğer antika bir araca 7 bin tl verilecekse benim mantığım üzerine 3 bin daha koy o fiyata 600 lükler var

asıl sizi akıllı yorum yapmaya teşfik ederim
17 senelik transalp bu, her sistemi eski ve sorunsuz da diyemezsiniz çünkü çok eski kapalı kutu olucaktır

17 sene geçene kadar kaç kullanıcı değiştirmiştir bir düşünün o parayla sıfır bir motor alınır demek istediğimi bu yüzden aklınıza getirmenizi isterim
az para değil
evet biri 150 lik scooter biri 600cc antika
sanki bunu alan kişi türkiye turu yapıcak sorunsuzca
fiyatı uygun değil diyerekten fikrimi öne sürüyorum beğenirsiniz beğenmezsiniz yorumum
çünkü sahibindeni açın bu gun 2006 modelinin 11.500 olduğunu gürüceksiniz 95 model çok eski
bende motorumu satıp büyük hacime geçicek biri olarak 2006 modele kadar inebilirim diyorum kendi içimde
çünkü eski sistem karburatör olayı benzin sarfiyatı gibi bir çok olay söz konusun
alıcak kişi böyle düşünüyosa sorun yok ama ben böyle düşünüyorum almışken çok eski bir mal alınmazzzz
Hocam transalp kendisini kanıtlamış bir canavar !
Bizde 2006 transalp aldık sorunsuz saat gibi çalışıyor.
Uzun yolunuda yaptı.
Scooter ile Ta yı karşılaştırma yapmayın bence aynı segmentte bile değil.
Evet scooter almaktansa eski model ta almayı tercih ederim.
Buda benim görüşüm ;)

17 yaşında bi motor haftada bir kere lastik yağlamak için akü canlansın diye çalışıtırılsa dolaşılsa 42000 km yapılır satıcının günahını almamak lazım ama 17 yaşında bi motorun 42000 de olması bana hiç inandırıcı gelmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar