- Konu Yazar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-araba-takasli-74771800/detay/ arkadaşlar bu motor için 7100 liraya anlaştık sizce fiyzt uygunmu ?
arkadaşım km si düşürülmüş oldugunu nerden anladın sadece onu merak ettim ayrıca 17 yaşındaki bi motora ortalama hesap yapsan ayda 250 km yol yapmıştır bu makine zaten ilk sahibi yaşlı bi adammış yani motor senin benim gibi yaz kış için degil belki sadece yaz sezonlarında keyfi binilmiştir direk km düsürülmüş demek olmaz. benm buradaki bi arkadasım daha 2 ay önce aynı model bi transalp aldı 42000 km de motorun degişeni yok orjinal gel gör motoru sanki daha dün fabrikadan çıkmış o derece nyani
Hocam transalp kendisini kanıtlamış bir canavar !iyi eralp abi 70 model bir mercedeste dediklerinize uyuyor sağlam hala taş gibi çalışanları var ve halada para eder ama ben almam fiatın panda arabasını alırım antika araç almam
eski araçlar hernekadar sağlam olsada çok eski olmamasını tercih ederim
eğer antika bir araca 7 bin tl verilecekse benim mantığım üzerine 3 bin daha koy o fiyata 600 lükler var
asıl sizi akıllı yorum yapmaya teşfik ederim
17 senelik transalp bu, her sistemi eski ve sorunsuz da diyemezsiniz çünkü çok eski kapalı kutu olucaktır
17 sene geçene kadar kaç kullanıcı değiştirmiştir bir düşünün o parayla sıfır bir motor alınır demek istediğimi bu yüzden aklınıza getirmenizi isterim
az para değil
evet biri 150 lik scooter biri 600cc antika
sanki bunu alan kişi türkiye turu yapıcak sorunsuzca
fiyatı uygun değil diyerekten fikrimi öne sürüyorum beğenirsiniz beğenmezsiniz yorumum
çünkü sahibindeni açın bu gun 2006 modelinin 11.500 olduğunu gürüceksiniz 95 model çok eski
bende motorumu satıp büyük hacime geçicek biri olarak 2006 modele kadar inebilirim diyorum kendi içimde
çünkü eski sistem karburatör olayı benzin sarfiyatı gibi bir çok olay söz konusun
alıcak kişi böyle düşünüyosa sorun yok ama ben böyle düşünüyorum almışken çok eski bir mal alınmazzzz
17 yaşında bi motor haftada bir kere lastik yağlamak için akü canlansın diye çalışıtırılsa dolaşılsa 42000 km yapılır satıcının günahını almamak lazım ama 17 yaşında bi motorun 42000 de olması bana hiç inandırıcı gelmiyorarkadaşım km si düşürülmüş oldugunu nerden anladın sadece onu merak ettim ayrıca 17 yaşındaki bi motora ortalama hesap yapsan ayda 250 km yol yapmıştır bu makine zaten ilk sahibi yaşlı bi adammış yani motor senin benim gibi yaz kış için degil belki sadece yaz sezonlarında keyfi binilmiştir direk km düsürülmüş demek olmaz. benm buradaki bi arkadasım daha 2 ay önce aynı model bi transalp aldı 42000 km de motorun degişeni yok orjinal gel gör motoru sanki daha dün fabrikadan çıkmış o derece nyani