[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırdır beyler bi sorun mu oluştu? yapabileceğimiz bişiiler varsa iletin hemen yapalım..

unutmaz o unutmaz... Haylaz Pazar gunu geziye gelmiyor musun yoksa ??

- Öte Yandan Trakya MT Mizin SAvas Abisi Abim Nerelerdesin yaa :) Özellikle Senide Bekliyorum Abim Mehmet Abilere de haber vercem...

Geliyorum Geliyorum tanışcaz Allah kismet ederse :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler bu ne yaaa nerelerdesiniz.. ikinci sayfaya düşmüşüz kimseden ses seda yok...

selam arkadaşlar(yada abiler:) aranıza yeni katıldım bende tekirdağ'dan herkese saygılar...

hoşgeldin gitarist bu arada arkadaşlar basalım bir organizasyon Faruk emmi özer emmi canlandırın piyasayı birazz ooo

Ya Yalova Gezisinde Tanıstıgım Murat Oygur Nikli Abimi Kaybettim çok üzgünüm Yaa....

Ya Yalova Gezisinde Tanıstıgım Murat Oygur Nikli Abimi Kaybettim çok üzgünüm Yaa....

hepimiz çok üzüldük özer ama yapabilecek bişey yok,Allah rahmet eylesin.
bu arada senin ara kablolar bende kalmış haberin olsun.

hoşgeldin gitarist bu arada arkadaşlar basalım bir organizasyon Faruk emmi özer emmi canlandırın piyasayı birazz ooo

aşkın bu pazar benim gelmem zor gibi gözüküyor,ama yine de belli olmaz.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de gelemiicem anlaşılan
ama yolu uzunköprüye düşçek olanlarla hertürlü buluşurum.. bizim köyün panayırı galiba bu pazar...

By_star: çok acı gerçektende ama olay motorsiklet olunca tehlike zaten 2 katına çıkıyor e birde araba şöförlerinin bizi taşıttan saymamaları eklenince maleseff :(
Faruk59: Ah paşam benim altımda olacak brugman dururmuyum yaw :) Bendeki vitessiz 1000rr la ancak bu kadar oluyor
Chakal1907: Taktın kafayı köydeki panayıra açılalım azcık marmara dışına yaw :)

By_star: çok acı gerçektende ama olay motorsiklet olunca tehlike zaten 2 katına çıkıyor e birde araba şöförlerinin bizi taşıttan saymamaları eklenince maleseff :(
Faruk59: Ah paşam benim altımda olacak brugman dururmuyum yaw :) Bendeki vitessiz 1000rr la ancak bu kadar oluyor
Chakal1907: Taktın kafayı köydeki panayıra açılalım azcık marmara dışına yaw :)

ee Trakya durgunsunuz yaaa:queen:

bu hafta Her an İnceden Bi Yol GÖrünebilir :D Pazar Gününne hazırlıklı olun :mrgreen:

geçtiğimiz pazar 15 makine geçtik oradan... hayraboluya gittik motocros yarıslarına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar