[Trakya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Banarlı: Ehliyet bendede yok yakında alcaz inşallah kaskı taktınmı pek sorun olmuyor katıl gezilere korkak alıştırma kendini :)
Bu hafta varmı bir planı olan ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet ben geçen pazar enezdeydim.. enez süper şu aralar.. ancak giderseniz glemeyebilirim maddi durum sakat.. bu arada full ramazan oruç tutacak arkadaşlara kötü bi haberim var.. Canerle bi Edirne Gezi Planı üstünde çalışıyoruz.. gelenleri şehir dışında karşılayacağız ve şu ana kadar yapılmayan sıradışı bi gezi olacak.. işin ucunda bir de bu manzarada mangal ihtimali var.. (tarih ramazana gelcee için oruç tutçak arkadaşlara kötü haber..)

İşte bugünkü planlama gezimizden bikaç foto..
egribuksh2.jpg

arkadaşlar bu pazar büyük ihtimal istanbuldaki kahvaltıya gidiyoruz FAruk59 ile beraber gelmek isteyen varsa özelden ulaşabilir.

millet ben geçen pazar enezdeydim.. enez süper şu aralar.. ancak giderseniz glemeyebilirim maddi durum sakat.. bu arada full ramazan oruç tutacak arkadaşlara kötü bi haberim var.. Canerle bi Edirne Gezi Planı üstünde çalışıyoruz.. gelenleri şehir dışında karşılayacağız ve şu ana kadar yapılmayan sıradışı bi gezi olacak.. işin ucunda bir de bu manzarada mangal ihtimali var.. (tarih ramazana gelcee için oruç tutçak arkadaşlara kötü haber..)

İşte bugünkü planlama gezimizden bikaç foto..
egribuksh2.jpg

abi fotoları hemen koymöuşsun yaaaw:mrgreen:

Caner ne yapsam abisi bendemi sizin oraya taşınsam burdan hayır yok bari siz orda ikiniz geziyorsunuz bende gelirim 3 kişi her yere gideriz :)
By_Star: Ne yapcan abi istanbula gidip kahvaltı için ta oralara Faruk59' da rahat bırakın abi adamın yeni çocugu oldu yüklenmeyelim fazla hadi buraya hadi oraya diye :)

Son düzenleme:
Caner ne yapsam abisi bendemi sizin oraya taşınsam burdan hayır yok bari siz orda ikiniz geziyorsunuz bende gelirim 3 kişi her yere gideriz :)
By_Star: Ne yapcan abi istanbula gidip kahvaltı için ta oralara Faruk59' da rahat bırakın abi adamın yeni çocugu oldu yüklenmeyelim fazla hadi buraya hadi oraya diye :)

abi sen burada olsan var ya gitmediğimiz yer kalmaz:mrgreen:

her türlü ortam yaprızz:wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dj haylaz.. biz oraya gezmeye diil.. yakında hepinizi davet edeceğimiz Edirne Gezisi'ni planlamaya gittik... :queen:

ramazan geldi.. bi iftar toplantısı yapalım bir aksam.. tercihen edirne olabilir aslında selimiyenin bahçesinde falan cok guzel oluyor <..

Özer senin motorun neden 10000 i devirdiği belli oldu. Yerinde duramıyorsun arkadaş :D

Hadi itiraf eti senin motor suyla çalışıyor değilmi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim henüz 11000 ama daha bi ikiye üçe katliicam inşallah... şu an benzin bitik önümde yatıyo motor :( aglamak üzereyim.. gece taksi nöbetini babama devredince gelir elde edemedim.. benzin de evin önünde bitiverdi :(
bu arada canerle planladığımız edirne gezisini ramazan bitince yapmak zorundayız.. mangal falan olcak... oruç tutanlar mahrum kalmasın...

Son düzenleme:
Özer senin motorun neden 10000 i devirdiği belli oldu. Yerinde duramıyorsun arkadaş :D

Hadi itiraf eti senin motor suyla çalışıyor değilmi :p

EVett... :cherry: İnce PEtrol suyu ile çalışıyor :D Yerimde Duramıyorum :mrgreen: Bİşeyler Yapmak lazım :mrgreen: Gİtmek LAzım GEzmek Lazım :cherry::cherry:

Selimiye olabilir yaw birde şöyle magaradır dagdır tepedir girilmedik yerlerdir macera aksiyon tipi yerlere aksak bu aralar çok maceraperstim yaw hayırdır inşallah :)

pazar günü ist ye iftara,olmadı sahura gidicem kısmet olursa
gelmek isteyen arkadaş olursa takılsın peşime
özer senin dükkan gece 1den sonra çalışmıyor istersen beraber gidelim sahur için eyüp falan yaparız televizyona da çıkarız belki :p ,sevdiklerimize el sallarız ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar