[Kırklareli - MT]

Selam Nasilsiniz Arkadaslar

Gİtmİyor Arkadaslar 103 Motorum Arkadaslar

Gaz Yemİyor Arkadaslar Cekmİyor

karburator ve hava filtersini temizlet,gaz yemiyosa buyuk ihtimal diyaframi patlattin,eger gaz yemeye baslayipta cekmezse sana bi tavsiye git ustaya segmanlari degistir sadece,motorun hizi cekisi bir sure normal olur sonra yine duser,taktirdigin gibi satilik ve sat,alan gider ustaya yaptirir

15 temmuzda iş yerinden arkadaşlarla şarköye gitmeyi planlıyoruz.
6-7 motoruz ben hariç hepsi lüleburgazda oturuyor.gelmeyi düşünen arkadaş olursa bekleriz.

Kırklarelinden kimse yok mu?Kırklarelinden gezilcek güzel nereleri var, kayalı barajı nasıl biryer?

merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?uzun zmandır giremedim.Sonunda bereket:)Ya gezilere gelmeye niyetim var ama ehliyete yeni yazıldım.Nasıl yapsam bilmiyorum.Bu şekildede olumsuz gibi gözüküyo.

selam arkadaslar siteye yeni üye oldum bende lüleburgazdan arada buradaki arkadaslarla bulusup küçük geziler yapıyoruz uygun olan olursa haberleşip gidebiliriz

Merhaba arkadaşlar ben de Babaeski'nin Nadırlı Köyü'nden Selçuk.Bundan sonra mesajlarımla aranızda olmaya çalışacağım.

ben kırklarleliliyim ama ist. de oturuyom ama her yaz gitmeyi ihmal etmiyorum ceylanköy bizim köy ordada çok peugeot cobra çooooooook:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wala uyar bızım arkdas aldı bı motor 2 zamanlı 125cc bısı makıne eskı bısı granajlı falan super bısı ıns arıza cıkartmaz ve kısmet olursa bende degıstırıcem makıneyı

yoksa 2 zamanliyami gececeksin.
arkadasinin aldigi cagiva 125 olmasin sakin ?

Yok arkadaşım o motor cagiva değil gilera gfr 125 bizdeydi o makina suan ahmetbeyde yatıyo mu bilmiyorum.. Ama alıcı varsa bende aprilia rs var bitane bişeyler yapabilirim.. Bu arada benımde adım emrah isteyen ekleyebilir [email protected]

Hehe aslında o bahane ya taktıgım mı var sanki :) Ben eskilerdenim arkadaşım nette yenı olabılırım ama burdakiler bilir eskiden çok fazla gezerdik.. Erol usta var onun eski çıraklarındanım ben 5 yılım geçti onun yanında :D herhafta tekirdağ hayrabolu edirne yapardık... Ama şimdi internetcafecılık yaptıgım ıcın cıkamıyorum

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz öncelikle.
bu hafta bizde gezi istiyoduk ama parasallık biraz kötü bu ara.ama bidahaki pazara toplanabilirz.hem eski mt üyelerinin çoğu katılı.ehliyeti fazla takmayın kafaya.Grup gezilerinde kask felan varsa polis fazla uğraşmıyo.hatta son ada gezisinde üsküp girişinde jandarma trafik durdurdu ve ehliyet dahi sormadan geç dedi.

son gezimizi ayrıntıları ile asagıdaki linkten bakın :
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/34920-igneada-dupnisa-gezisi-eski-mtciler.html

Valla ben daha deniz'e hiç gitmedim bu yaz.Eğer bu hafta deniz gezisi olursa bana uyar...

Söz vermiyim ama hafta tatili ayarlayabilirsem bende takılırım size hem yeni aldığım rx 115i test etmiş olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar