[Kırklareli - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam bekliyoruz ama çabuk ol :)
sinan sendende soru bekliyoruz ona göre :p

Son düzenleme:
simdi benim kafa soruyo basmaz be emre,ilk once kafami toparlamam lazim,
salih o zaman yeni motorun icin gozun aydin :).amman bunda dikkat et bare salih

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi ozaman kafayı topladığın gibi sor soruyu bizde düşünelim biraz benimde aklıma gelmiyor gelse sorarım :rendeer:

Kirklareli MT,aksam ozgur ile konustum,artik aramizda olmayacaklar.hepinizle MSN'den veya baska bi seyden konusmam lazim,
Live Messengerlariniza bir yazi birakcam,okuyun lutfen !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özgür ve diğer arkadaşlar bu siteye uğramıycak artık birisi uzaklaştırıldı ona tepki olarak .

Son düzenleme:
ben arada takilirim ama eskisi gibi olmaz,sadece bulusmalar icin falan.
samet birgun senin msn'i acik gorursem yazarim,ozelden yazsam okunma ihtimali var ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen: 3 tane yazılıdan çıktıktan sonra yazı yazarsan böyle olur özgür ve diğer arkadaşları yazcaktım sinan yazmışım neyse düzelteyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimde pek yazasım yok zaten artık konuşmaya insan pek kalmadı burada da öyle arada bir uğrar bakarım sadece

Millet çekilmiş burada :) Tam sezon gelmiş, geziler başlayacak kimse yok.Nasıl MT bu.:)

sesiz olmasının nedeni ozgurun cekılmesı buna tepkı olarak luleburgazdan ve cevresınden kımse foruma ugramıyo yazı bırakmıyo olay ıns duzelır

acikcasi bende 1 haftadan sonra bakiyom foruma,ama yaza gezi falan ayarlariz merak etmeyin

forma kimse uğramıyomuş?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????bunu kim yazdı acaba valla ben değil neyse oda bizden biridir sametttttttttttttt

ahanda seki kırklareli mt da takılı kaldı:D:queen:

Son düzenleme:
lüleburgaz gezisi

merhaba arkadaşlar

MOTORTURK - lüleburgaz gezisi için bir organizasyon yaptım..
Bu grup 17 haziran da lüleburgaz a gelecek, kongre meydanı sonra garden bahçeye gidilip yemek yenecek falan filan, bu organizasyonda bana yardımda bulunursanız sevinirim

Kaya

tel: 05 544 216 80 65
iş 0 288 427 12 55
msn [email protected]

merhaba arkadaşlar

MOTORTURK - lüleburgaz gezisi için bir organizasyon yaptım..
Bu grup 17 haziran da lüleburgaz a gelecek, kongre meydanı sonra garden bahçeye gidilip yemek yenecek falan filan, bu organizasyonda bana yardımda bulunursanız sevinirim

Kaya

tel: 05 544 216 80 65
iş 0 288 427 12 55
msn [email protected]

ustam sana bi adres vereyim,mt'nin eski uyelerinden biri,onla msn'den iletisime gecersen kesinlikle herseyine yardim eder msn adresi [email protected]
bende yardim edebilirdim ama su an kirklarelinde degilim ama geri donus zamanim sizin gezi gunune yakin.belki tanisabiliriz :cat:

(Bir aksilik olmazsa) Evet arkadaşlar, bu gezide bende varım. Çok sevindim.Umarım istenilen kitleyi bulur bu gezi.

Selam Nasilsiniz Arkadaslar

Gİtmİyor Arkadaslar 103 Motorum Arkadaslar

Gaz Yemİyor Arkadaslar Cekmİyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar