Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırdır beyler bi sorun mu oluştu? yapabileceğimiz bişiiler varsa iletin hemen yapalım..
hayırdır beyler bi sorun mu oluştu? yapabileceğimiz bişiiler varsa iletin hemen yapalım..
unutmaz o unutmaz... Haylaz Pazar gunu geziye gelmiyor musun yoksa ??
- Öte Yandan Trakya MT Mizin SAvas Abisi Abim Nerelerdesin yaaÖzellikle Senide Bekliyorum Abim Mehmet Abilere de haber vercem...
selam arkadaşlar(yada abileraranıza yeni katıldım bende tekirdağ'dan herkese saygılar...
selam arkadaşlar(yada abileraranıza yeni katıldım bende tekirdağ'dan herkese saygılar...
Ya Yalova Gezisinde Tanıstıgım Murat Oygur Nikli Abimi Kaybettim çok üzgünüm Yaa....
hoşgeldin gitarist bu arada arkadaşlar basalım bir organizasyon Faruk emmi özer emmi canlandırın piyasayı birazz ooo
By_star: çok acı gerçektende ama olay motorsiklet olunca tehlike zaten 2 katına çıkıyor e birde araba şöförlerinin bizi taşıttan saymamaları eklenince maleseff![]()
Faruk59: Ah paşam benim altımda olacak brugman dururmuyum yawBendeki vitessiz 1000rr la ancak bu kadar oluyor
Chakal1907: Taktın kafayı köydeki panayıra açılalım azcık marmara dışına yaw![]()