[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]

En sinir olduğum şeydir gelicem deyipte sonradan dönmek :)
Bende büyük konuşmıyım yine ama büyük bir ihtimal oradayım

BY_STAR toplantı alanı ilk ışıklar diyorsun ama net bi yer belirliyelim arkadaşım geldiğin açıya göre bir çok ilk ışıklar var çorludan geliyosan maxsi ısıklar muratlıdan geliyorsan meydan ışıkları çevre yolundan gelen olucaksa hayrabolu yolundan ilk ısıklar kumbağ ışıkları bu ilk ışıklar konusunu aydınlatalım buluşma mekanı sahil liman ışıkları olsun dağa net ok sen yinede şekillendir duruma göre bu ışık olayını ....:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BY_STAR toplantı alanı ilk ışıklar diyorsun ama net bi yer belirliyelim arkadaşım geldiğin açıyo göre bir çok ilk ışıklar var çorludan geliyosan maxsi ısıklar muratlıdan geliyorsan meydan ışıkları çevre yolundan gelen olucaksa hayrabolu yolundan ilk ısıklar kumbağ ışıkları bu ilk ışıklar konusunu aydınlatalım buluşma mekanı sahil liman ışıkları olsun dağa net ok sen yinede şekillendir duruma göre bu ışık olayını ....:cat:

doğru diyorsun.Hatta oturup çay içilebilecek bi yer bile olsa daha iyi.

Ewet haklısın sahil ışıklarında liman çay bahçesi var ve çayıda güzel olur yola çıkmadan güzel birer çay iyi giderrr....

tamam orası güzel olabilir ama şöyle yapalım arkadaşlar ; sahildeki köftecilerin orada yabancı turist otobüslerinin durdugu bi cay bahcesi var sag tarafta ışıkların orada.. işte orada Duraklayalım ki gelecek arkadaşlarla daha kolayca buluşabilelim! NAsıl fikir ? bu arada muratlıdanda kalabalık gelicez sanıyorum bende kesin olanları ekliyorum sürekli.

tamam orası güzel olabilir ama şöyle yapalım arkadaşlar ; sahildeki köftecilerin orada yabancı turist otobüslerinin durdugu bi cay bahcesi var sag tarafta ışıkların orada.. işte orada Duraklayalım ki gelecek arkadaşlarla daha kolayca buluşabilelim! NAsıl fikir ? bu arada muratlıdanda kalabalık gelicez sanıyorum bende kesin olanları ekliyorum sürekli.

O dediğin yer köftecinin önü değil mi özer?
Eskiden malkara keşan otobüsleri duruyordu orada :)
Neyse ya zaten biz sizinle muratlıda buluşuruz :p

trakya organizasyonu...

istanbul canakkaleden gelcekler icin yollar werilmiş ?

nerde kırklareli.. nerde luleburgaz.. nerde edirne ?!?! hangi trakyadan bahsediorz

O dediğin yer köftecinin önü değil mi özer?
Eskiden malkara keşan otobüsleri duruyordu orada :)
Neyse ya zaten biz sizinle muratlıda buluşuruz :p

tamam ama o sabah ben tekirdağa inicem kanks... zaten ben sizi yukardan cevreyolu girişinden karşılarım ayıpsın yani :mrgreen:

trakya organizasyonu...

nerde kırklareli.. nerde luleburgaz.. nerde edirne ?!?! hangi trakyadan bahsediorz

Kırklareli ve Edirneden gelecekleri ben lüleburgazda karşılıycam ama katılımcı az olunca heveste kalmıyo insanda..

trakya organizasyonu...

ya onlar geleceği yolu zaten biliyorlar Edirne Kırklareli Ve bu cevreden GElecekler Muratlı üzerinden TEkirdağa Gelir her zaman Sende Yaptın Şimdi bea :mrgreen::mrgreen:

evet kalabalık olmalı ki zevki çıksın bence büyük ihtimalle kalaba olacak kanka!:) bizim kırklareli gezmemizden kesinlikle daha kalaba olacak:) O kesin:mrgreen:

hava işallah bizi üzmez yoksa bozulur morellerimiz....şu pazar etkinlik allahın izniyle bi gerçekleşsede yazın geldiğini anlasak:cherry:

ya arkadaşlar bence buluşma yerini ışıklar falan yapmayalım..biz gezilerde limanda buluşuyoruz hep..birer sabah çayı içip yola cıkıyoruz..orda buluşmak bence dhaa mantıklı..tekirdağ'ı iyi bilmeyen arkadaşlar olabilir..şimdi ışık ışık bizi aramasın...Limanı kime sorsan gösterirler zaten.hem erken gelen olsa bile oturup orda kahvaltısını eder denize karşı çayını yudumlar..bence kararımızı verelim ve daha belirgin biyerde buluşalım

öyla yapmayalım verelım tel numaralarımızı bulamayanlar arasın bizi
Aha ben verıyorum 0542 228 32 44 :)

arkadaşlar bende muratlıdan katılacagım size extrema özellikle beni dedemlerin evin önünden almayı unutma ben bilmiyorum yolu:mrgreen:

tamam huseyin liman derken rıhtımın orası mı islam büfenin orası mı ışıklarda
?

Caner Sen yine Yalnızmı Geliceksin Abicm? bu arada benimde Telim Bu 0 538 842 8210 burdan ulaşırsınız dostlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar