büyük ihtimalle bende gelicem,ama fazla takılamayabilirim
BY_STAR toplantı alanı ilk ışıklar diyorsun ama net bi yer belirliyelim arkadaşım geldiğin açıyo göre bir çok ilk ışıklar var çorludan geliyosan maxsi ısıklar muratlıdan geliyorsan meydan ışıkları çevre yolundan gelen olucaksa hayrabolu yolundan ilk ısıklar kumbağ ışıkları bu ilk ışıklar konusunu aydınlatalım buluşma mekanı sahil liman ışıkları olsun dağa net ok sen yinede şekillendir duruma göre bu ışık olayını ....:cat:
tamam orası güzel olabilir ama şöyle yapalım arkadaşlar ; sahildeki köftecilerin orada yabancı turist otobüslerinin durdugu bi cay bahcesi var sag tarafta ışıkların orada.. işte orada Duraklayalım ki gelecek arkadaşlarla daha kolayca buluşabilelim! NAsıl fikir ? bu arada muratlıdanda kalabalık gelicez sanıyorum bende kesin olanları ekliyorum sürekli.
O dediğin yer köftecinin önü değil mi özer?
Eskiden malkara keşan otobüsleri duruyordu orada
Neyse ya zaten biz sizinle muratlıda buluşuruz![]()
trakya organizasyonu...
istanbul canakkaleden gelcekler icin yollar werilmiş ?
nerde kırklareli.. nerde luleburgaz.. nerde edirne ?!?! hangi trakyadan bahsediorz
trakya organizasyonu...
istanbul canakkaleden gelcekler icin yollar werilmiş ?
nerde kırklareli.. nerde luleburgaz.. nerde edirne ?!?! hangi trakyadan bahsediorz
tamam ama o sabah ben tekirdağa inicem kanks... zaten ben sizi yukardan cevreyolu girişinden karşılarım ayıpsın yani :mrgreen: