[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]

Arkadaşlar pazar gunune az kaldı şenlikler için tekirdağdan belediye başkanı otobuste kaldıracakmış yani kalabalık olucak umarım guzel bi gun olur :cat:

detayin msn kullanıyor musun sen ? babacm olmassa benim profilimdeki msn adresimi ekle yani :) Ya evet Şenlikler güzel olacak ya Heyecanlandım valla billa :mrgreen:

slm beyler benim motor fazla yakıyor ama neyse bakıcaz bişeyler kırklarelinden tek gelmek kötü ama ne yapalım cesareti yok burdakılaerin herhalde bilmiyorum gilera mxr 125 atlayıp gelmeyi düşünüyorum ama scoterda olabilir belli değil bakıcaz bişekilde gelicem uzak gezilere bayılırım:bounce:

slm beyler benim motor fazla yakıyor ama neyse bakıcaz bişeyler kırklarelinden tek gelmek kötü ama ne yapalım cesareti yok burdakılaerin herhalde bilmiyorum gilera mxr 125 atlayıp gelmeyi düşünüyorum ama scoterda olabilir belli değil bakıcaz bişekilde gelicem uzak gezilere bayılırım:bounce:

caner ile babaeskide bulusup beraber gelin burgazdan sonra emrah ve sarıda sizinle olacak :)

Çok güzel ve anlamlı bir beraberlik olacagına inanıyorum. Gidenlere şimdiden iyi eğlenceler. Hadin bakalım resim vs bekliyoruz.

Edirne den gelecek yokmu ya? Yanlızmı çıkıcam buradan:bounce:

bu arada uçmakdere yollarına girdiğimizde dikkatli gitmeliyiz arkadaşlar yavaş sakin ve dikkatli :)

gelicem kısmetse ama akşama kadar kalamıycam,akşama işe gidicem uyumam lazım biraz

az önce telim koptu gaz telim emraha haber verdim bakalım yarın sabah nolcak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar