https://www.facebook.com/FanpageApoioPolicial/videos/953994994636361/
Linkteki videoda da silahlı motorcu var.
Sırf motorcu diye kardeşimiz olamaz arkadaşlar.
Gaspçı, kapkaççı, hırsızların yüzde 80i motor kullanıyor.
Benim anlamadığım gaspçımı değilmi silahı eline almış motorla insanları tehdit eden adileri sırf motorcu diye savunmanız.
Alibeyköyde motorcu gaspçı kadının çantasını almak için kadını hastanelik etti. Kadın 15 gün komada kaldı. Sonra da polis bunları niye yakalamıyor diye millet isyan etti. 5 gün sonra polis o şahsı yakaladı, hakim hapse gönderdi.
Biraz empati yapın size şu videodaki gibi biri silah doğrulttu. Kuru sıkı mı değil mi bilmiyorsunuz naparsınız?
Mahkemede nefsi müdafa kararı çıkıyor ve beraat ediliyor.
Ölen kişininse kalbinden ve midesinden birer kurşun daha çıkıyor. Videoda ise boynundan vurulan kişi aynı saniye yere yığılıp etkisiz hale geliyor.
söylemiyim diyorum ama olayın içinde kin ve nefret ve öldürmeye kasıt var. Emniyet müdürü profosyonel bi polis nihayetinde. Anca amatör biri boynundan vurduğu ve yere yığdığı kişiye yerde ölümcül bölgelerine iki kurşun daha sıkar, veya kavgada ve husumette bunu yaparsınız. Bu olay nefsi müdafanın ötesine geçiyor. Daha önceden trafikte bir tartışma taze bi husumette var.
Motorsikletliyi savunmuyorum gelip silah çekerek zaten hatalı bir konumda.
Ama yerde vatandaşa sıkılan iki kurşunu bana biri izah etsin? Boynundan vurduğun ve yere yığılmış kişinin elindeki silaha bir tekme vuramıyormu emniyet müdürü olmuş ve bu işin uzmanı olan kişi? Bu nasıl iştir...