Trafikte tartışan taksici, bıçaklanarak öldürüldü

katil motorcuları kınıyoruz:farao:kardeşim sizde dövün bırakın niye öldürüyorsunuz ki:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uyuz oldum simdi yaa ztn bugun birsuru sorun yasadim yemin ederim o motoru kafalarina geciresim geldi yaaaa o serefsizleriinnn::ranntign her cesit insan motora biniyo yaaa cebinde 50 binlarasi olmayan adam gider motor alirsa bole olur iste::ranntign

uyuz oldum simdi yaa ztn bugun birsuru sorun yasadim yemin ederim o motoru kafalarina geciresim geldi yaaaa o serefsizleriinnn::ranntign her cesit insan motora biniyo yaaa cebinde 50 binlarasi olmayan adam gider motor alirsa bole olur iste::ranntign

belkide cebinde 1.000 doları olan bu işi yaptı herkesin motora binmezi güzel bişey böylelerinin hariç

Bence burada katilin motosiklet kullanması motosiklet camiasının imajını zedelememeli...

Katil olmaya eğilimli kişiler otomobilde kullanabilir motosiklette... Böyle bir ayrım yapıp motosikletin imajını zedelemek, zedelemeye çalışmak işi kolayına kaçmak olur bence...

Allah rahmet eylesin çok üzücü ve düşündürücü bir durum...

Bir insanın canını almak bu kadar kolay olmamalı... Bu kadar değersiz olmamalı yaşamlarımız... Yazık....

belkide cebinde 1.000 doları olan bu işi yaptı herkesin motora binmezi güzel bişey böylelerinin hariç
dogru soyluyosunda etrafta okadar motorcu goruyorumki cogunun motorculuk hakkinda en ufak bilgisi yok gecen gun bitanesine kizdim ztn baktim dus yolsa motoru bi saga bi sola yatiriyo motoru bagarta bagarta dedim sen motorcumusun aldigim cwp ''evet'' yani bence ozel olmasi gerekiyo biseylerin surekli adimizi kirletiyolar bu tipler sinir oluyorum benim o kelimeyi kullanma amacim buydu ya motorculugun kurallarini ogrensinller yada binmesinler::ranntign

Son düzenleme:
Bundan sonra bütün çevirmelerde çek sağa lafına alışacaz gibi görünüyo...

Banada bir taksici vurdu, karakola gittiğimde 5 arkadaşı ordaydı, hafiften bir taciz atışı vardı ama aldırmadım, kimse kimseyi durduk yere bıçaklamaz, adamlar bu işi motorla yaptılar diye mi kızıyorsunuz, motorsuz yapsalar bişey yok yani, imajımızı zedeliyorlar mı, ne imajı ya belli bir zümreye hitap eden imajlardan hangisi iyi, otobüsçüler mi, dolmuşçular mı, kamyoncular mı, taksiciler mi, motorcular mı, bunların hiç biri iyi olamaz çünkü basınımız bir haber verirken, iki motorcu şöyle yaptı, iki taksici böyle yaptı, 5 kamyoncu 2 otobüsçüyü dövdü diye haber yapılırsa imaj falan düzelmez hiç boşuna debelenmeyin.

...eğer ölen taksici motosikletli kişileri bıçaklamış öldürmüş olsaydı hangi taksici bu kötü olaydan dolayı hayıflanacaktı merak ediyorum .sizce diğer taksicilerden üzülen olurmuydu ölen motorculara...?(şeytanın gör dediği)

ayrıca asıl önemli olan kim haklı kim haksız. taksicide sopa ile adamlara dalmış. motosikletciler sonradan bıçak çekmiş.eğer motosikletçiler bıçakla taksiciye saldırsa taksici zaten olay yerinden kaçardı. bu durumda önce taksici sopa ile saldırmış sonra motosikletciler bıçakla karşılık vermiş. haklı kişi ölen kişi demek deil.

iyide taksicinin kacma sansi yokmuski takip ediyolarmis:rendeer:

her taksicide sopa,tornavida her kamyoncuda aynı şekilde bıçak vs...boş gezen yok
ne biçim bir memleket olduk

iyide taksicinin kacma sansi yokmuski takip ediyolarmis:rendeer:

taksici farketmemiştir. farketse zaten durağa gider yada arkadaşlarını toplardı. takip edilmesi suçsuz olduğunu göstermez. adam sopayı alıp motosikletcileri döveceğini düşünmüş. motosikletcilerde karşılık vermiş. ben motosikletcileri tutuyorum. taksici altında büyük araç var die kesin bunlara bişey yapmıştır bunlarda dayanamıştır. bütün kurallara tam uyarım ama mutlaka bi araç şöforü ile tartışmam olur.araç şoförleri yollar kendilerine aitmiş gibi hareket ediyor. bizi araç yerine koymuyorlar. sanki biz vergi vermiyoruz. benimde araba sürücüleri ile başım dertte. ve tamamen haklı olduğum halde. birkeresinde sağ şeritten gidiyodum soldan bi pikap geçerken üstüme bi kırdı. ben yoldan fırladım. takla atmamak için 1001 dua ettim. sonra aracı takibe aldım birkaç kere daha hareket yaptı. camı açıp bira şisesi fırlattı. bende aracı sonuna kadar takip ettim. bir köye vardı. çekti aracı. bende arkadaşımla birlikte motordan indim. direk adam levye ile üstüme geldi. biz adamı serdik. adamın köylüleri geldi durumu izah ettik. bize hak verdiler. allah korusun peki olayın karmaşaşı ile biz o adamı bıçaklamış olsak adam ölse omu haklı olacaktı. az kalsın bu adamın yüzünden ben ve arkadaşım ölebilirdi.

aslinda dogru soluosun hic ben bole dusunmemistim:rendeer:

aranızda kaç kişi bıçakla geziyor?
kaç kişinin sopası var?

Mertlik hakkaten bozulmuş

ya hocam mertlikle ne alakası var, burası istanbul öyle eskisi gibi yumrukla dalarım gibi bişey yok, ben de üzerimde çakı tarzın da bıçak taşırım, ne olucağı belli mi oluyo, ama taşıyorum diye de illede tartıştığım kişiye saplıcam diye bişey yok, eğer motorcunun yaptığı mertlik değilse taksicinin yaptığı mertlik mi? adam sopayla üzerine yürüyo ve sen aman mertlik olsun diye adamın üzerine yumrukla yürüyosun, kafana iki darbe aldın mı görürsün? sen tarlabaşından gece geç bakayım o zaman ne oluyo?

burada taksicinin yaptığı hata adamların üzerine sopayla yürümesi, belki de motorcular adamı korkutmak için çıkardılar bıçağı ama demekki taksici de tırsmayınca adamlar sapladı...motorcularda hatalı, tartıştıysan çek git, ne diye takip edersin.. iki tarafın yaptığı da çok yanlış, güzelce konuşup anlaşabilirlerdi fakat ancak o dilde konuşmaktan anlıyolar... neyse ölen taksiye allah rahmet eylesin, sonuçta suçluda olsa suçsuzda olsa insan, yazık olmuş... yanlış anlamayın beni, ben hiç tarafı tutmuyorum, sadece arkadaşlar birbirlerini tahrik etmişler, sonuçta vahşet...

Son düzenleme:
kaşınnmış bilader sen kimsin yaa sopayla iniosun Allahsız!!
ii yapmışlar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaşınan tonla taksici ve minibüsçü var
ama kimse tutup da saplamıyo bıçağı

aga admlarda öyle bi gidiyolarki kral o sanki yolda bence yargısız infaz yapmayın gençleride düşünn kim bilir ne yaptılarki olay uzadı bu kadar ...

erkekliği bıçakta sopada kurusıkı tabancada arayan pek çok insan gördüm hepsi yalan dolan insanlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abiler şerefsiz taksici de var şerefsiz motorcu da..
şerefsiz taksici motorcu tanımaz dan dun geçer yanından ya da ezer..
şerefsiz motorcu da salak salak hareketler yapıp kendini bitirim delikanlı sanar ve ocaklar söndürür...

onlarda bı motorcuyu ezıp kacmıstı ıyı oldu gebersın...diyemiyorum allah rahmet eylesin...cok uzuldum motorcu taksıcı sucu bucu farkeder mı ınsan o da coluugu cocu var yahu .. arkadaslar mılletce nereye gıdıyoruz ... bu ne tahammulsuzluk bırbırımıze karsı...

birgun yaslı kızılderılı torunuyla otururken ıkı tane kopegın kavga ettıgını gormusler; yaslı kızılderılı evlat bu ıkı kopekten sıyah olanı kotuluk beyaz olanı ıse ıyılık olsun sence hangısı dovusu kazanır dıye sormus... torun hemen cevap vermıs ıyılik olan yanı beyaz kopek kazadır demıs.. yaslı kızılderılı torununun basın oksayarak cevap vermıs .. hayır evlat ben hangısını daha cok beslersem o kazanır demıs...

yanı demem o kı bu olayda ıkı taraf var ıyı ve kotu... kotulugu beslemeyelım arkadasalar cunku beslersek hep kotuluk kazanır...

Abi olay sıcakken başımdan geçen bişeyi paylaşayım;

Geçen gün migrosun ordan arkadaşlar gidiyoruz hızımız 80 fln (yamaha bws) ana yoldayız migrosun orda (antalya) aradada münibüs var yol tek şerit gibi neyse biz yol alıyoruz ben arkadayım arkadaşım kullanıyor.Önümüzde bi araba var minibüsse bekliyor ara yolda araba ilerden eçince minibüsde bizi bekler sandık ana yolda hız kesmedik birden bi fırladı biz kaldırımla arasına sıkıştık minibüsün gece gece sol tarafına!!!O kadar sinir oldumki ölebilirdik yada sakat kalabilirdik milimlerle yırttık ve aklıdan geçen ilk şey kaskı ön camına yerleştirmek oldu ama bi anlık sinir tabiki sonra kendisine ve annesine dua edince geçti sinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar