Trafikte Öfke

Önümdeki yanımdaki araçların herhangi bir öküzlük yapmaları durumunda eyleme dönüştürmekten büyük zevk aldığım bir yöntem var, paylaşayım. Önünüzdeki arabayı tam geçerken üzerinize mi kırdı? Kadın şoför 2 şeritli yolu ortaladı ve kimsenin geçmesine müsade etmiyor mu? Bir fırsat bulduğunuzda geçiyorsunuz sürücü penceresinin yanına ve şöyle okkalı bir aragaz veriyorsunuz, şöyle bi kulaklarının pasını siliyorsunuz ve hoplatıyorsunuz oturduğu koltukta. Sinirlendiğinizi ve tepki gösterdiğinizi ortaya koyuyorsunuz böylece, ayrıca attığınız stres de cabası... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafikte öfke doğaldır içinizde benim kadar trafikte dolaşan yoktur..

ecza deposu motorlu kurye..

makineye lavye sığsa indiricem 1-2 tanesini..:mrgreen:

Edit....Kötü örnek olabileceğinden vazgectim videoyu yayınlamaktan.....

Son düzenleme:
Valla bilen bilir ben bundan koymustum bir tane hak edenlerin alayına gidiyordu :bounce:

Ya karşındakinde bundan çıkarsa?
keeeeeeee.jpg

Biz , motor sürücüleri de pek sütten çıkmış ak kaşık sayılmayız.
En iyisi , olur böyle şeyler diyerek eve , ailenin , çocukların yanına mutlu gitmek.

Son düzenleme:
"Kötü söz sahibinindir" diye bir atasözümüz var. Ama patlama noktasına geldiysek kendimizi rahatlatmak içimizden söverken yine de medeni insanlar gibi davranmayı başarmalıyız. Marifet budur. Bir düşünün hakaretler ve küfürler yağdırdığınız bir sürücüye daha sonra bir tesadüf sonucu işiniz düşerse. Karşısına çıktığınızda şok olmazmısınız. Olmaz demeyin. Benim başıma geldi.

İyi konu:cat: Ne yapmalı?

Ben son zamanlarda bir taktik deniyorum: Araç eninde sonunda bir ışıkta ve ve ya bir yerde durmak zorunda kalıyor, ısrarla izliyorum. Sürücü aynadan bakmakta ve giderek gerilmekte:) Durduğunda, motoru tam önünde stop ve park ediyorum. Çok sakin bir ifade ile kaskımı eldivenlerimi çıkarıyorum ve araca yöneliyorum. Asla üstten alan bir öğretmen edası ile değil, alttan alarak hiç değil, sakin ve tamamen konuşmaya açık bir şekilde şöyle diyorum: ''büyük ihtimalle yaptığınızın farkında ve ne kadar ölümcül olabileceğini bilmiyorsunuz. Çünki gerçek amacınız beni öldürmek olsaydı tabanca kullanırdınız!''. Genelde buna cevap veriyorlar: ''Kardeşim ben seni neden öldürmek isteyeyim yaaavv'' falan gibi. Konuşmaya girdiği anda iletişimi de kabullenmiş oluyorlar ve ben de ne kadar sinirli olsam da olay anının onun tarafından görülmeyen ama benim tarafımdan altıma ederek idrak ettiğim fotoğrafını anlatıyorum. Faydası oluyor mu bilmiyorum ama birkaç kişi ''Ben hiç öyle anlamaıştım'' vs gibi şeyler söyledi.

İşin bir diğer yanı ise benim bu yaptığımı yapmaya mecburmuyuz:silent: Ağzını burnunu kır orada olsun bitsin desem de bunun hiç çözüm olmadığını düşünüyorum. Kıbrıs Gazisi amcam bir gün hata yaptığını düşündüğü bir şöferi 3 saniyede buruşturup attıktan sonra arabaya binerken şey demişti. ''ülen istanbul şöferlerinin yarısını dayaktan geçirdim, hala trafik arapsaçı'':p Dediğini de yapmıştı o zamanlar:mrgreen:

Ben bir deneyin derim ama çook sakin ve ne istediğinizi bilen bir tavrınız olmalı:p

valla şahsım adına genelde cebimde 9 adet pvc'nin (220V kablo korumasının içi telsiz ve dolu versiyonu) birbirine örülmesi ile oluşan 45 cm. lik, el yapımı, baş parmaktan biraz daha kalın bir kırbaç taşıyorum. hem iriyim hem silahlıyım :)
kazasız ve belasız sürüşler :)

Ya karşındakinde bundan çıkarsa?
keeeeeeee.jpg

Biz , motor sürücüleri de pek sütten çıkmış ak kaşık sayılmayız.
En iyisi , olur böyle şeyler diyerek eve , ailenin , çocukların yanına mutlu gitmek.

Bir gun Tencere (Umit) ve ben sirketten cıktık eve gidiyoruz.

Tam cekmekoy e girdik bir opel vectra (modifiyeli) beni sıkıstırdı az kaldı taklaya geliyordum.
Salterlerim attı resmen Tam ısıklardan gectim isaret ettim cek saga diye.
arabanın icinde 5 kişiler goruyorum.
durdum sagda grenajdan bu sopayı cıkartırken arkadan gelen tencere direk arabanın yanında durdu soforun yan tarafından oturan artıstın suratına yerlestirdi yumrugu daha motordan inmeden.

Bu arada bende beyzbol sopasını aldım onlara dogru gidiyorum derken gorduler beni nasıl gazlayıp kactıklarını ne sen sor nede ben soyleyeyim.

Simdi dusun. bu essek sıparı gibi bir suru akılsız velet dolasıyor ortalıklarda insanların canını tehlikeye atan.

konusmak icin bile durdurmaya calıssan ( daha ilk hareketlerinden bakarak yola cıkarsak ) 5 i bir olup seni linc etmeye calısacakları belli.

onları ancak bununla kovalarsın. bu yanında olmazsada artık basına gelecekleri dusunur durursun dayagı yerken :)

Hata denilen şey bir kez olur. Ama özellikle motosikletler ile oynamaya çalışan 4 tekerlekli araç sürücülerinden bazıları, kaskımı suratlarının ortasına yemekten son anda kurtulmuşlardır.
Zaten hiçbirzaman böyle durumlarda kaskımı çıkarmam ve kafa atarmış gibi ufak hamleler gerçekten etkili oluyor. Karşıdakinde "Aaa harbi lan adamın kafa kask var bi koysa dağıtır lan" düşüncesi uyanınca yavaş yavaş hatasını kabul etme yolunda giriş yapıyor.

Motosiklete bindikmi tüm trafiğe zeka testi yapıyoruz resmen :p gerizekalılar anında belli ediyo kendisini:queen:

Ya aslında İstanbul'lu kardeşlerim kızmasınlar sözüm meclisten dışarı da bence "34" plaka belli ediyor kendini. En azından burda böyle yani.
:rendeer:

Ya aslında İstanbul'lu kardeşlerim kızmasınlar sözüm meclisten dışarı da bence "34" plaka belli ediyor kendini. En azından burda böyle yani.
:rendeer:

34 plakalı arabalara jackie chan tekmesiyle uçucam ön camından :queen:

aha böyle uçucam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar