Trafikte en çok hangi araçlar tarafından sıkıştırılıyorsunuz

Kamyonculardan yana şikayet yok gibi inş da olmaz..

Babam genelde motorlara yol verıyo. bi yunusla tartışmıtı babam Antalya da.

O zamandan beri yunuslara zıt, ama motorlara her zaman öncelik tanır..

Yaşasın karaambar kamyoncular dernegi(recep ivedikten) :p:cherry:

en çok halk otobüsleri birazda ticari taksiler , diğerleri nedense beni sıkıştırmıyor yol bile açıyorlar, allah bozmasın :)
ayrıca handa_delisi kamyoncuları çok seviyorum ben soğuk havalarda rüzgardan koruyorlar beni, siperlik niyetine takılıyorum peşlerine :D:D

fiat doblo ve benzeri araçlar. nie mi çünkü hepsi şirket arabaları, elin itinin altına veriyorlar arabayı, babasının malı değilya hem hor kullanıyor hem de trafiğin anasını ağlatıyor...

Ankara'da olsam ya da Sen izmir'de olsan; Şu an yanına gelirdim, elini sıkmak için.

benim trafikte en çok korktuğum araçlar bu tip şirket araçları, bir de bunların türevleri var Renault Symbol ve Fiat Palio/Siena/Albea tarzı araçlar.

Adam okulu bitirmiş, ehliyeti almış, işe girmiş...hemen altına arabayı vermiş şirket, sonuç:trafiği katlediyorlar.

Bir gün böyle birisi tam yanından geçerken aracın kapısını açtı (Fiat Albea), az kalsın düşüyordum, "Bu aynalar süs olsun diye takılmıyor " dedim
-"pardon" dedi, "Pardon ama o kadar basit değil, düşüyordum" dedim.

Cevabı çok ilginçti -"pardon dedim, lütfen uzatmayın, sonuçta bir şey olmadı":cyclopsan

sıkıştırmadan dolayı herhangibir şikayetim olmadı şimdiye kadar ancak sinyal vermeden ani şerit değiştirip önüme atlayanlardan yana sıkıntılarım var.:silent: bunu da en çok ticari araçlar ve halk otobüsleri yapıyor bir de cep telefonuyla konuşan sivil araç sahipleri....

Daha Motorumu Almadım O Yüzden Bilmiyorum :queeh: Alınca Dikkat Edecem Kim Daha Çok Sıkıştırıyor O Zaman Yazarım :queen: :Queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıkıstırıldıgımı anladıgım an bende film kopar

sıkıştırılmayan arkadaşlara sesleniyorum istanbul trafigine çıkmadınız galiba

Sıkıştırmayacak araç yoktur bence.Yeri geliyor kıytırık scooterla bile adam beni sıkıştırmaya çalışıyor.Önemli olan dikkatimizi hiç dağıtmamız ve de oldukça dikkatli sürmemiz:cat:

fiat doblo ve benzeri araçlar. nie mi çünkü hepsi şirket arabaları, elin itinin altına veriyorlar arabayı, babasının malı değilya hem hor kullanıyor hem de trafiğin anasını ağlatıyor...

Yazdıklarımızı genelleme yapmadan yazarsak daha iyi olur. Benimde altımda şirket arabası olan partner var, dediğiniz gibi ne itiz nede trafiği ağlatıyoruz genelde de motorlara yol veriyorum. Yazarken biraz daha dikkat edin.

asm

Geçenlerde bir tane Peugeot 106 GTI'ın arkasında seyrediyordum trafikte.

Ben nereden bileyim arabanın turbo olduğunu :) (arkada "not stock" yazıyormuş)

Eleman gaza yüklenince taramalı tüfek gibi egzozdan ateş atmaya başladı araba. (yaklaşırsan uf olursun mesajı geldi)

Aynı mekanizma bende olsa arkamdan araba ile -sıkışık trafikte- ara gaz vererek kalkanlara bir güzellik yapacağım.
goz_kirp.gif

valla arkadaşlar ben bi kere dolmuşların şöfürlerini anlamıyorum sanki altlarında ufak ince bi motor varmış gibi burunlarını her yere sokuyorlar aynı zihniyette taksiciler var tek şeritlik yolda ışık beklerken yanıma sokulanlar var

(herkesin günahını almayalım adam gibi kullanan da var))

Geçenlerde bir tane Peugeot 106 GTI'ın arkasında seyrediyordum trafikte.

Ben nereden bileyim arabanın turbo olduğunu :) (arkada "not stock" yazıyormuş)

Eleman gaza yüklenince taramalı tüfek gibi egzozdan ateş atmaya başladı araba. (yaklaşırsan uf olursun mesajı geldi)

Aynı mekanizma bende olsa arkamdan araba ile -sıkışık trafikte- ara gaz vererek kalkanlara bir güzellik yapacağım.
goz_kirp.gif

bulursan banada haber vermeyi unutma

trafiğe pek çıkmam ama dağ yollarında çoban köpekleri sıkıştırıyor bi kaçtanne birden geliyorlar:mrgreen:

Beni encok 4 ila 8 tekerlekliler sıkıştırıyor onun dışında pek sorun olan yok :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar