- Konu Yazar
Biliyosunuzki 14.09.2008 tarihinde Antep,Adana,Kadirli,Osmaniye,Ceyhan,Ümmet abi
mt nin iftar yemeği verildi..
Bende araba ile katıldım...Güzel bi iftar ( iftihar ) yemeğiydi,bu tür bi birlikteliği uzun zamandan sonra çok özlediğimi anladım...
Sözün özüne gelelim...
Bugün uyumak için gündüz eve gittim( gece çalışıyorum )
Tam tatlı tatlı dalmaya başlarken,aşağıdan postacının çağırdığını duydum...
Ev dördüncü katta açık merdiven olduğu için ,hem postacıyla konuşuyorum hemde aşağı iniyorum...
HAyırdır dedim,nedir o evrak...:silent:
Ceza yemişsin abi dedi,radar cezası...
YA nasıl ceza yerim beni kimse durdurmadı,heleki radar cezası yiyecek kadar süratlide kullanmam dedimm...İmkansız bi durum dedimm...
( inkar etmek doğamızda var tabii :cherry
Yemişsin abi dedi...Ayın 14 ünde kozana giderken ,bak bide fotoğrafını çekmişler dedi...
Bu arada indim aşağıya tabi...Elime aldım fotoyu,baktım 119 km hızla girmişim ve ekte çok güzel bide vesikalık fotoğraf var,itiraz etmem imkansız...:cherry:
Çünkü köpek dişimin üstündeki susam tanesi görünüyo nerdeyse,çokta yakışıklı çıkmışım hani...:cherry:
YAnımda nişanlım,gayet mutlu bi aile fotoğrafı gibi...:cherry:
Yuh dedim yaa,bu fotoyaa ceza kesilirmii,fotodan kalp çıkacak nerdeyse,o derece yoğun bi duygusallık söz konusu...:cherry:
Vel hasılı kelam...
Bu tür bi teknolojiyi ( yenimi kullanıyolar bilmiyorum ) bu kadar sağlıklı bi şekilde kullanan,ülkemize getiren,getirilmesine sebep olan herkese minnettarlığımı sunuyorum...
237 ytl ceza yedim ama hiç zoruma gitmedi...
Böyle şeyleri hep yabancı filmlerde görürdüm...
ve acaba derdim,acaba bizdede olacakmı....
Gördümki gelişmekte çokta geride kalmıyoruz,helal olsun trafik şube müdürlüğümüze...:rendeer:
( bu yazıdan sonra benim ceza affedilirmi acaba :cherry: )
Bende araba ile katıldım...Güzel bi iftar ( iftihar ) yemeğiydi,bu tür bi birlikteliği uzun zamandan sonra çok özlediğimi anladım...
Sözün özüne gelelim...
Bugün uyumak için gündüz eve gittim( gece çalışıyorum )
Tam tatlı tatlı dalmaya başlarken,aşağıdan postacının çağırdığını duydum...
Ev dördüncü katta açık merdiven olduğu için ,hem postacıyla konuşuyorum hemde aşağı iniyorum...
HAyırdır dedim,nedir o evrak...:silent:
Ceza yemişsin abi dedi,radar cezası...
YA nasıl ceza yerim beni kimse durdurmadı,heleki radar cezası yiyecek kadar süratlide kullanmam dedimm...İmkansız bi durum dedimm...
Yemişsin abi dedi...Ayın 14 ünde kozana giderken ,bak bide fotoğrafını çekmişler dedi...
Bu arada indim aşağıya tabi...Elime aldım fotoyu,baktım 119 km hızla girmişim ve ekte çok güzel bide vesikalık fotoğraf var,itiraz etmem imkansız...:cherry:
Çünkü köpek dişimin üstündeki susam tanesi görünüyo nerdeyse,çokta yakışıklı çıkmışım hani...:cherry:
YAnımda nişanlım,gayet mutlu bi aile fotoğrafı gibi...:cherry:
Yuh dedim yaa,bu fotoyaa ceza kesilirmii,fotodan kalp çıkacak nerdeyse,o derece yoğun bi duygusallık söz konusu...:cherry:
Vel hasılı kelam...
Bu tür bi teknolojiyi ( yenimi kullanıyolar bilmiyorum ) bu kadar sağlıklı bi şekilde kullanan,ülkemize getiren,getirilmesine sebep olan herkese minnettarlığımı sunuyorum...
237 ytl ceza yedim ama hiç zoruma gitmedi...
Böyle şeyleri hep yabancı filmlerde görürdüm...
ve acaba derdim,acaba bizdede olacakmı....
Gördümki gelişmekte çokta geride kalmıyoruz,helal olsun trafik şube müdürlüğümüze...:rendeer:
( bu yazıdan sonra benim ceza affedilirmi acaba :cherry: )