Trafik Sınavı

Merhaba ocakta trafik sınavını hayırlısıyla kazanıp direksiyon sınavına giricem. fakat trafik sınavından kalmaktan korkuyorum.Sorular zormudur acaba merak ediyorum?

Merhaba ocakta trafik sınavını hayırlısıyla kazanıp direksiyon sınavına giricem. fakat trafik sınavından kalmaktan korkuyorum.Sorular zormudur acaba merak ediyorum?

Sorular genelde değişmiyor diye biliyorum meb'in sitesinde önceki senelerin örnekleri var indirip bakabilirsin.

Korku normal ben dahil sorduğum herkes korkmuş, hatta sınavdan çıkınca yine ben dahil herkes kaldım diye düşünmüş, sana bu işin püf noktasını söyleyeyim, kurs kitabını açacaksın trafik işaretlerine çalışacaksın çevre ve trafik başlığından, sonra motora geçeceksin benim hiç bie bilgim yoktu motordan ama hep full çekerdim(ciddi anlamda hiç bid alakam yoktur motorla, ne iş yaptığını bile bilmezidim). Sona en zoru kalıyor ilkyardım, ona bolca çalış ve sınava 1 hafta kala aç googleue yaz ehliyetsınavısoruları diye en yakın 5-6 sınavı çöz, hatta kendini rahatlatmak için şimdi açıp 1-2 tane çözebilirsin onlarcası var, rahat ol :)

Trafik kuralları hergün değişmediğine, tabelayı ters gösterip bu nedir diye sormayacaklarına göre oturup o kitaba çalışacak ve bilinçli şoför olacaksın. Atmasyon sınav geçersen yolda bu işaret neydi burda nasıl gidecektik derken dört kolluya binersin.

yaniltmali sorular cok cikiyor.Sunu unutma bolunmus yollarda hiz 110.. Nasil oldu hala anlamadim ama ben butun derslere katilmistim sadece not tutmadim ama hocanin dedigi butun sorular cikti hemde aynisi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar