HDI sigortadan şu anda en uygun rakamı aldım bilginize arkadaşlar.
sigortayı etkileye faktörler,
önceki sene kaza ve yapılan ödemeler vs.
plakanın ilinin coğrafi konumu her türlü tehlike analizi kritiği (büyük şehirlerde kaza fazla olur terör bölgeleri de tehlikelidir gibi)
ruhsat sahibinin yaşı
ruhsat sahibinin karıştığı kazalar
ruhsat sahibinin kaçıncı motosikleti olduğu
unuttuğum birşey yok sanırım. bunlara bağlı olarak sizin sigortanız kişisel olarak değişir. arkadaşımın 650cc motosikleti babasının üstüne 60-80 lira veriyor ben kendi üstüme ilk motosikletim 24 yaşındayım 200küsür veriyorum minimum. bu şekilde. saygılar
Atilla bey risk sınırı 33 yaş mı tam anlayamadım.Ben şubatta 34 e giriyorum.12 farklı firmadan fiyat aldım en ucuzu 392 TL idi.
2011 MODEL HONDA CBR 125R Kazası hiç yoktu. yeni bir sisteme göre 33 yaş ve altında ki insanlar için sigorta fiyatları bu şekilde olarak devam edecek
mart ayında fazer almıştım babamın üstüne aldım 100 sigorta+400 kasko tutmuştu. Fazer'ı pert ettim mt 07 aldım yine babamın üstüne aldık ve 54 tl sigorta 900 tl kasko tuttu(fazer kasko değeri 8750 idi mt07 21 küsur lira). Bu hasarsızlık denen şey size indirim sağlıyor kaza yaptın diye bindirim yapmıyorlar. Eğer mümkünse 35 yaş üstü kişilerin üzerine alın motosikletlerinizi.