Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun.
Toparlarsın nefes alıyorsun yaşanacakmış yaşandı.
Keşke diyerek kendine yük bindirme .
Kötü düşünme iyi düşün .
Toparlar yine eski haline geleceksin inşallah.

Motosikleti
yok
Doktorlar çözüme odaklanıp patavatsızca konuşabiliyor

bu arada çok geçmiş olsun türkiye de motora binmeyin

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Çok geçmiş olsun.. artık bende devamlı kullandığım sağ emniyet şeridini terk ederek ortalarda takılmaya başladım geç olsun güç olmasın.

Çok sağ olun dostlarım, Ayağınıza taş değmesin.

Sol bacağım çok ağrıyor. Ağrı kesici fayda etmiyor. Geceler gündüzler karıştı. Akşam güneşin batmasını istemiyorum, çünkü sabah olmuyor. Kemiklerimde ağrı yok. Etlerim kaslarım ağrıyor. Belki sol tarafta kan dolaşımı pek iyi değil, onun da etkisi var. Doktor günde bir kere tuvalet için değneklerle yüreceksin demişti. İlk dememde tüm kanlar ayağıma toplandı, çok rahatsız etti beni. Ondan sonraki günlerde değnekle gidebiliyorum ama uzun süre değil. Ayağıma yine kan toplanıyor. Yatınca normale dönüyor. Pıhtı atmasın diye çorap vermişti, o çorabı çıkardım. Fevkalade ağrı yapıyor. Ağrılarım geçse bir şekilde mutlu olabilmeyi deneyeceğim ama acıya da alışılmıyor. Sırt üstü yatıyorum yada sağ yanıma dönüyorum. Sağ yanıma dönerken bacaklarımın arasına yastık koyuyorum, aksi halde dönemiyorum. Çok meşakkatli bir durum. Küçük Emrah gibiyim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çok geçmiş olsun, umarım hiç bir araz kalmadan daha da acı çekmeden bir an önce iyileşirsiniz.

Motosikleti
Yamaha Tracer 7
Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum

Motosikleti
Jüpiter 125
Büyük geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ahh be Mavellen büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.

Kardeşim geçmiş olsun.
Kazayı anlatma şeklin ve düşünme tarzın kazanın sebebini belli ediyor zaten.
Ders alman dileğiyle...

Ahh be Mavellen büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Maalesef öyle sevgili dostum. Çekecek çilem varmış. Allah sizleri esirgesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim geçmiş olsun.
Kazayı anlatma şeklin ve düşünme tarzın kazanın sebebini belli ediyor zaten.
Ders alman dileğiyle...
Ders almak hafif kalır. Çektiğim ve çekmekte olduğum acıları göz önüne alırsam bir daha motosiklete binecek özgüveni kendimde bulabileceğimi sanmıyorum. Geçen gün canım sıkıldı Zafer hocanın videolarına bakayım dedim. İçim parçalandı izleyemedim. Her düşen kardeşimi gördükçe kendi düşüşüm gözümün önüne geldi. Aşağı yukarı bir ay oldu, ben acı çekmeyen bir bedenin nasıl bir şey olduğunu unuttum. Acıya alışılmıyor.

Ameliyata girdiğimde belden aşağı anestezi yaptılar. 1-2 saniye sonra bütün acılarım bitti. Nasıl mutluluktu anlatamam. Sonra hoca komple uyutun dedi. 6 saat sürdü. Kırıklar çok riskli yerdeymiş. Bazı önemli damarlar geçiyormuş oradan. Sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi. Yaşayan bir ölü gibiydim. Sadece biraz konuşabiliyorum, başkada yapabildiğim bir şey yoktu. Çok şükür bilgisayarda yazı yazabilecek durumdayım. Tüm bunlardan sonra bir daha motosiklet... zor be...

Son düzenleme:
Gelmiş geçmiş olsun. Bu tür kazalarda vücuda darbe almak kazanın etkisini çok daha fazla artırabiliyor. Allah korumuş sizi üstad.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok geçmiş olsun.
Umarım bir an önce iyileşip toparlayıp acılarından kurtulursun. Hayatta kaldın ya, eninde sonunda iyişeleceksin, tıbba güven demekten başka bir laf bulamadım.

Son düzenleme:
Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Hastanede yaşadıklarınıza istinaden yazmak istedim. Ben de 3 yıl önce, yasak yerden U dönüşü yapan biri yüzünden kaza yaptım. Full koruma olduğu için vücudumun dışında hiç hasar görünmüyordu ama karın bölgem çok acıyordu. İstanbul’un en büyük hastanesinde, acilde yatıyordum. Karın bölgem acıdığı için, ağrımı azaltmak amacıyla bacaklarımı geriye doğru çekip bacak bacak üstüne atmış bir şekilde yatıyordum. Bir de bende huzursuz bacak sendromu vardır; bu nedenle bacaklarımı sallarım.

Bu hâlimi gören doktor, aileme ve arkadaşlarıma keyfimin yerinde olduğunu ve naz yaptığımı söylemiş. Bu şekilde hiçbir işlem yapılmadan yaklaşık 9 saat bekledim. Sonunda akşamcı nöbetçi doktor geldi. Elleri arkasında, yaşlı bir doktordu. Beni görünce gülerek “Kış geldi, motorcular kaza yapmaya başladı” dedi. Sonra neler olduğunu ve ne hissettiğimi sordu. Karnıma bastırmasıyla bağırmam bir oldu tabii. Hemen asistanlarına dönerek, “Bu adamın iç kanaması var, hemen tomografi ve BT çekilsin,” dedi. Sonuç olarak dalak ve böbreğimin parçalandığı anlaşıldı. Acil olarak ameliyata alındım.
Tüm bu yaşadıklarımı düşünüyordum da... Ne yapacağımı bilmiyorum. Sağlıkçılarımız baş tacıdır ama biraz daha bekleseydim, belki şu an aranızda bile değildim. Çok enteresan bir sağlık sistemimiz var.

Motosikleti
Yok
Geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda sosyal hayatına dönersin inşaallah.
Allah bunlara düşürmesin , düşürürse de iyi niyetlilerle karşılaştırsın. Yani o durumda değil de hasta operasyondan çıktıktan sonra vs desen ölür müsün, bu nasıl insanlıktır hakket. Adam olamamış bir halt sanıyor onu diyince, ne büyük teşhis koymuşsun öyle bravo sana!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Hastanede yaşadıklarınıza istinaden yazmak istedim. Ben de 3 yıl önce, yasak yerden U dönüşü yapan biri yüzünden kaza yaptım. Full koruma olduğu için vücudumun dışında hiç hasar görünmüyordu ama karın bölgem çok acıyordu. İstanbul’un en büyük hastanesinde, acilde yatıyordum. Karın bölgem acıdığı için, ağrımı azaltmak amacıyla bacaklarımı geriye doğru çekip bacak bacak üstüne atmış bir şekilde yatıyordum. Bir de bende huzursuz bacak sendromu vardır; bu nedenle bacaklarımı sallarım.

Bu hâlimi gören doktor, aileme ve arkadaşlarıma keyfimin yerinde olduğunu ve naz yaptığımı söylemiş. Bu şekilde hiçbir işlem yapılmadan yaklaşık 9 saat bekledim. Sonunda akşamcı nöbetçi doktor geldi. Elleri arkasında, yaşlı bir doktordu. Beni görünce gülerek “Kış geldi, motorcular kaza yapmaya başladı” dedi. Sonra neler olduğunu ve ne hissettiğimi sordu. Karnıma bastırmasıyla bağırmam bir oldu tabii. Hemen asistanlarına dönerek, “Bu adamın iç kanaması var, hemen tomografi ve BT çekilsin,” dedi. Sonuç olarak dalak ve böbreğimin parçalandığı anlaşıldı. Acil olarak ameliyata alındım.
Tüm bu yaşadıklarımı düşünüyordum da... Ne yapacağımı bilmiyorum. Sağlıkçılarımız baş tacıdır ama biraz daha bekleseydim, belki şu an aranızda bile değildim. Çok enteresan bir sağlık sistemimiz var.
Geçmiş olsun.

bu doktorların da çenesi çekilsin.

ben de kaza yapıp kolumu kırdığımda götürdüler acile. sedyede yatıyorum, doktor pezevengi filme bakıp, "valla kırığın kötü" diyor. amk söylencek şey mi bu iki seksen yatan adama?
3 yerinden parcali kirdigim dirsegi doktor gencsin eskisinden daha iyi yapicam demisti dedigi gibide yapti artik tersinede bukuluyor bazende hak vermek lazim

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bir anlık hata olmuş ama telafisi belki aylarınızı alacak ve sonunda iyileşeceksiniz. Motosiklette kaporta maalesef bedenimiz. O yüzden trafikte riski her zaman minimize etmeye çalışarak sürmemiz gerekiyor bu mereti. Daha kötüsü de olabilirdi, Allah korumuş diyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar