Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Hastanede yaşadıklarınıza istinaden yazmak istedim. Ben de 3 yıl önce, yasak yerden U dönüşü yapan biri yüzünden kaza yaptım. Full koruma olduğu için vücudumun dışında hiç hasar görünmüyordu ama karın bölgem çok acıyordu. İstanbul’un en büyük hastanesinde, acilde yatıyordum. Karın bölgem acıdığı için, ağrımı azaltmak amacıyla bacaklarımı geriye doğru çekip bacak bacak üstüne atmış bir şekilde yatıyordum. Bir de bende huzursuz bacak sendromu vardır; bu nedenle bacaklarımı sallarım.
Bu hâlimi gören doktor, aileme ve arkadaşlarıma keyfimin yerinde olduğunu ve naz yaptığımı söylemiş. Bu şekilde hiçbir işlem yapılmadan yaklaşık 9 saat bekledim. Sonunda akşamcı nöbetçi doktor geldi. Elleri arkasında, yaşlı bir doktordu. Beni görünce gülerek “Kış geldi, motorcular kaza yapmaya başladı” dedi. Sonra neler olduğunu ve ne hissettiğimi sordu. Karnıma bastırmasıyla bağırmam bir oldu tabii. Hemen asistanlarına dönerek, “Bu adamın iç kanaması var, hemen tomografi ve BT çekilsin,” dedi. Sonuç olarak dalak ve böbreğimin parçalandığı anlaşıldı. Acil olarak ameliyata alındım.
Tüm bu yaşadıklarımı düşünüyordum da... Ne yapacağımı bilmiyorum. Sağlıkçılarımız baş tacıdır ama biraz daha bekleseydim, belki şu an aranızda bile değildim. Çok enteresan bir sağlık sistemimiz var.