Kimseyi vurdun mu?Hiç gerek yok. Boşa masraf. Silah ruhsatı raporu alırken "pişikolok" beni ortopedici kadar bile incelemeden onay verdi.![]()
Bence hayır.
Demek ki doktor işini biliyormuş!
Kimseyi vurdun mu?Hiç gerek yok. Boşa masraf. Silah ruhsatı raporu alırken "pişikolok" beni ortopedici kadar bile incelemeden onay verdi.![]()
......................Farklı fikirlerde olsakta olayı kişileştirmeden tartışmayı bilmiyor musunuz?
Bu olaya, cezaların tutarlarına bu kadar itirazınız varsa demekki epey bir ihlal yapıyorsunuz, işinize gelmiyor...
önceki mesajınla baya kendin ile çelişmişsin. Söylediğin hiçbirşeye katılamıyorum.Halamın şeyi olsaydı, amcam olurdu şeklinde bir yere varamayız.
Şimdi sen bu CG ci tayfasına milyon milyon yazsan ne olur, adam ödeyemeyecek, devlette tahsil edemeyecek bir müddet sonra bunlar baktılar bir şey olmuyor daha pervasız olacak, olay bu.
Kısacası gerçekçi olmak lazım. Cezaların yüksek olması normal vatandaşı pasifize eder.
Çözüm ceza miktarını artırmak değil denetimi artırmak, her suç işlediğinde cezasını çekeceğini bilmek.