[Trabzon - MT]

lastik araştırmalarım son sürat devam ediyor. :) hayırlısı ile haftaya hallederim inşallah....

bide şu benzin parası sıkıntı olmasa çok güzel olacak....

neyse hayırlısı diyelim..

alperrr, foto isteriz olum... hadi bakim.

foto beklerüüüüzzzzz :king:
hatta oldu olacak pazar günü motürünü şöyle bi ellemek isterüüzz :p

Motosikleti
Honda Crf250L
folloş mu sandınız lan benım motorumu :D
Ahmet sana gönderdigim fotoyu şimdilik yüklesene siteye..benım meb malum girmiyoda :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

33662733.jpg

alın bakalım bulanık bir foto :D

alper2.jpg

alper3.jpg

Son düzenleme:
bişe belli olmuyo olum.. motoru çıkarınca şöyle yakışıklı resimlerini çekte görelim... maşallah diyelim, Allah nazarlardan saklasın diyelim..

Mümkünse bu hafta sonu da ıslatalım bu motoru :D

Motosikleti
Honda Crf250L
bişe belli olmuyo olum.. motoru çıkarınca şöyle yakışıklı resimlerini çekte görelim... maşallah diyelim, Allah nazarlardan saklasın diyelim..

haftasonu toplu ıslatma yapacağız..herkes motoru yeniledi ama kimse ıslatmadı :D

aynen bu ne ya bişe belli olmuyo :p
haftasonu toplu ıslatma yapacağız..herkes motoru yeniledi ama kimse ıslatmadı :D
ıslatma operation in this weekend :pl:

Motosikleti
Honda Crf250L

belli olmaz tabı ahmetçim..motor hızlı çünkü..bunu çok yakında anlayacaksın :D:D

Alpercim hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Ne zamandır istiyordun bu makineyi. Sıfır mı? Çok temiz görünüyor.

Hayırlı olsun Alper. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada duyduguma göre motosikleti kamyonculara hediye etmişsin :)

tü tü tü tü maaşallah,nazar değmez inşallah. Üzerine de yakıştın ha :)

alper motor güzel de başka bişe dikkatimi çekti :)

saçların dökülüyo olum senin :)

bu arada tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin..

Motosikleti
Honda Crf250L
sağolun arkadaşlar..motoru sıfır aldım Deniz..

Ahmet olm saçlarım toplanmış bi tarafa..o yüzden öle görünüyor..dökülme sorunum yok senın gibi :d

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

saç diye dökecem seni yollarda Ahmet :D:D

alper abi aslında bende diycektim motor alabilme stresiyle döktün saçları :p ,hevesini kursağında bırakmıyım dedim ama ahmet abi sağolsun :queen:

Herkese Akçaabat'tan selamlar...

24 yaşındayım..

Çok uzun zamandır gırmıyordum bu siteye. Kanuni Breton 125'im vardı ama yakın bır zamanda sattım .Şimdilik sizin paylaşımlarınızı takip ediyorum sadece.

Kolay gelsin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar