haftasonunu beklemeden cıkarım; cıldırıyorum
Samsun'a gidicem motor ile![]()
gidersin gidersin
haftasonunu beklemeden cıkarım; cıldırıyorum
Samsun'a gidicem motor ile![]()
gidersin gidersinebedi gidersin
![]()
bensiz geldiniz yakaladık da bozduk düzeni.soldan itibaren motorlar büyükten küçüğe doğru dizilmiş![]()
1000, 600, 250, 150, 125![]()
bensiz geldiniz yakaladık da bozduk düzeni.
Deniz abi buluşalım hep birlikte bişeyler yapalım?bensiz geldiniz yakaladık da bozduk düzeni.
aslına bakarsan yarın kardeşimle ziganaya çıkmayı planlıyorduk.ama belki soğuktan vazgeçip sahilde kalabiliriz.öyle olursa (büyük ihtimal olur) haberleşirizharika olur abicim fakat sahil kenarında soğuk yemeden birşeyler ayarlayalım. Ben yarın hatuna vitesli motor öğretecem öyle olmasaydı yarın yapalım diyecektim ama ne zamandır güneşli bir gün arıyorduk bakalım hayırlısı.Bir aktivite olursa bir mesaj atın yinede bakarsın kopuveririz.
Bende bakım zamanının gelmesi+ lastiklerin tehlike çanlarını çalması nedeniyle motoru kış uykusuna yatırdım. Bakımlar için gerekli parçaların toplanması (bir çogu tamam)ve lastik alımına kadar kendileri garajda takılacak artık
Ahmet o lastik konusu aklında olsun. Düzgün bir lastik gelirse alalım.
lastik konusunu ben hocaya söyledim, geldiği gibi haber verecek bana. hemşehrilerini ilk sırada tutuyor![]()
Bu arada 3-4 gündür bir hoca muhabbeti gidiyor. Kim bu hoca yahu:silent: Ulem yoksam oflu hocadan okunmuş lastik mi aldırıyon bize hı![]()
Bende bakım zamanının gelmesi+ lastiklerin tehlike çanlarını çalması nedeniyle motoru kış uykusuna yatırdım. Bakımlar için gerekli parçaların toplanması (bir çogu tamam)ve lastik alımına kadar kendileri garajda takılacak artık
Ahmet o lastik konusu aklında olsun. Düzgün bir lastik gelirse alalım.
her türlü çılgınca geziye açığım, duyurulur :thumleft:ben de sezonu açıyorum, bekle beni Kaçkarlar:queen:
ben de sezonu açıyorum, bekle beni Kaçkarlar:queen:
emin misiniz, son kararınız mıher türlü çılgınca geziye açığım, duyurulur :thumleft:
kardeşim gittin uzun yol asfalt motoru aldınYusuf o degilde seni birgün kurda kuşa yem edecegiz diye korkuyorum. :mrgreen: