[Trabzon - MT]

harika olur abicim fakat sahil kenarında soğuk yemeden birşeyler ayarlayalım. Ben yarın hatuna vitesli motor öğretecem öyle olmasaydı yarın yapalım diyecektim ama ne zamandır güneşli bir gün arıyorduk bakalım hayırlısı.Bir aktivite olursa bir mesaj atın yinede bakarsın kopuveririz.

harika olur abicim fakat sahil kenarında soğuk yemeden birşeyler ayarlayalım. Ben yarın hatuna vitesli motor öğretecem öyle olmasaydı yarın yapalım diyecektim ama ne zamandır güneşli bir gün arıyorduk bakalım hayırlısı.Bir aktivite olursa bir mesaj atın yinede bakarsın kopuveririz.
aslına bakarsan yarın kardeşimle ziganaya çıkmayı planlıyorduk.ama belki soğuktan vazgeçip sahilde kalabiliriz.öyle olursa (büyük ihtimal olur) haberleşiriz :)

son durum: ve artık motor tamamen yatışa geçer :)

işlerin aşırı yoğunluğu ve havaların müthiş soğuk olması sebebiyle motoru dün akşam inzivaya çektim.

birilerinin tatlı su motorcusu dediğini duyuyor gibiyim :) kusura bakmayın valla sorumluluklarım var :)

Bende bakım zamanının gelmesi+ lastiklerin tehlike çanlarını çalması nedeniyle motoru kış uykusuna yatırdım. Bakımlar için gerekli parçaların toplanması (bir çogu tamam)ve lastik alımına kadar kendileri garajda takılacak artık :)

Ahmet o lastik konusu aklında olsun. Düzgün bir lastik gelirse alalım.

Bende bakım zamanının gelmesi+ lastiklerin tehlike çanlarını çalması nedeniyle motoru kış uykusuna yatırdım. Bakımlar için gerekli parçaların toplanması (bir çogu tamam)ve lastik alımına kadar kendileri garajda takılacak artık :)

lastik konusunu ben hocaya söyledim, geldiği gibi haber verecek bana. hemşehrilerini ilk sırada tutuyor :)

Motosikleti
Honda Crf250L
fazer oğuzda lastik var ama durumunu bilmiyorum

Ahmet'im reklam yapmışsın bizim hocayı. Aman faydamız dokunsun da nasıl olduğu önemli değil. Sen memnun musun?

neeee! kış uykusumu :silent: kış mış dinlemiyorum sürüyorum :) yaza kadar iyice tecrübe edinirim.belli mi olur belki gt650 alırım :queen:

ben de sezonu açıyorum, bekle beni Kaçkarlar:queen:

her türlü çılgınca geziye açığım, duyurulur :thumleft:
emin misiniz, son kararınız mı:pl::queen:

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Yusuf o degilde seni birgün kurda kuşa yem edecegiz diye korkuyorum. :mrgreen:
kardeşim gittin uzun yol asfalt motoru aldın:pr:alsaydın bi enduro, kuşlara yem olmak değil; onlar bizim yemimiz olurdu:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar