ne alıyon alper abi?sahibinden'de ise bi ilan no verde ağzımızın suyunu attıralım :queen:
cumartesi kaçta abi, ona göre izin alayım![]()
ben sana bilgi veririm...
ne alıyon alper abi?sahibinden'de ise bi ilan no verde ağzımızın suyunu attıralım :queen:
cumartesi kaçta abi, ona göre izin alayım![]()
cbr250 alıyorum canım..ne alıyon alper abi?sahibinden'de ise bi ilan no verde ağzımızın suyunu attıralım :queen:
plaka tamam, otobüs işi de tamam..gidip alması kaldı)
Oh oh, iyi iyi,mismis. Alıyon sonunda.bak gökhan abiye atıfta bulunuyordun yazın 6 ay motorsuz kaldı diye.bende diyodum ahanda alper abide yaza kadar motorsuz. Ama ne görelim trabzona cbr'ı ilk getirecek insan uthec :thumleft: ve motorcu ruhu yollara geri dönercbr250 alıyorum canım..
X Ahmet bak plaka tamam, otobüs işide tamam mış; Onu bunu bilmem yaza her ikinizde en az bir haftalık tatil planı ve hazırlığı şimdiden yapı. İşlerinizi ona göre ayarlayın ... Gerçi Alperle benim yakıt sorunu gibi bir sorunumuz olacağını zannetmiyorum.:cherry: 650 lik 1000 lik motoru olan arkadaşlar düşünsün:sunny: biz tek silindirciyiz motoru yıkayıp silip üstünde fotoraf çekilmek için almadık:cherry: " Geziyorum ; o halde teksilindirciyim " diyenlerdeniz:thumleft: İkinizide öptüm sevgili yeğenlerim herşey ama herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın...
ben motorsuz kalmam Mustafacım..kalsam bile yazın kalmamOh oh, iyi iyi,mismis. Alıyon sonunda.bak gökhan abiye atıfta bulunuyordun yazın 6 ay motorsuz kaldı diye.bende diyodum ahanda alper abide yaza kadar motorsuz. Ama ne görelim trabzona cbr'ı ilk getirecek insan uthec :thumleft: ve motorcu ruhu yollara geri dönerneyse abi uzatmıyalım nasipse cumartesi görüşürüz
Alper gelince; Artık Ahmet'e sarmaya baslar:flower:
Alper gelmeden lastik almam lazımyoksa kafa yapar bizimle bu utek...
![]()
Gökhaaaan lastik bulacaktın bana... Nolduuuuuuuu o iş![]()
iki tane yatak vardı..birine yattım uyudum sabah kadarben ettim sen etme alper abi, yapma bunu kendine,kamyoncuyla (hemde 2 kişi) yolculuk ya-pıl-mazr: garaambar gamyoncular derneğinde dikkat et ve sakın uyuma :queen:
çok teşekkür edeirm..daha iyisi senın olur inşallahhayırlı olsun uthec kazasız sürüşler. darısı başama
Alper gelmeden lastik almam lazımyoksa kafa yapar bizimle bu utek...
![]()
Gökhaaaan lastik bulacaktın bana... Nolduuuuuuuu o iş![]()
hacı bu motor dehşet birşey..sende sat bundan al..yemişim r1 ioLum Git Sıfır takım lastik al kullansana
Bu arada bence de bolbol gezecek motorlaSana pis hava yapacak :thumleft: