[Trabzon - MT]

X Ahmet bak plaka tamam, otobüs işide tamam mış; Onu bunu bilmem yaza her ikinizde en az bir haftalık tatil planı ve hazırlığı şimdiden yapı. İşlerinizi ona göre ayarlayın ... Gerçi Alperle benim yakıt sorunu gibi bir sorunumuz olacağını zannetmiyorum.:cherry: 650 lik 1000 lik motoru olan arkadaşlar düşünsün:sunny: biz tek silindirciyiz motoru yıkayıp silip üstünde fotoraf çekilmek için almadık:cherry: " Geziyorum ; o halde teksilindirciyim " diyenlerdeniz:thumleft: İkinizide öptüm sevgili yeğenlerim herşey ama herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın...
plaka tamam, otobüs işi de tamam..gidip alması kaldı:))

cbr250 alıyorum canım..
Oh oh, iyi iyi,mismis. Alıyon sonunda.bak gökhan abiye atıfta bulunuyordun yazın 6 ay motorsuz kaldı diye.bende diyodum ahanda alper abide yaza kadar motorsuz. Ama ne görelim trabzona cbr'ı ilk getirecek insan uthec :thumleft: ve motorcu ruhu yollara geri döner :) neyse abi uzatmıyalım nasipse cumartesi görüşürüz

Motosikleti
Honda Crf250L
X Ahmet bak plaka tamam, otobüs işide tamam mış; Onu bunu bilmem yaza her ikinizde en az bir haftalık tatil planı ve hazırlığı şimdiden yapı. İşlerinizi ona göre ayarlayın ... Gerçi Alperle benim yakıt sorunu gibi bir sorunumuz olacağını zannetmiyorum.:cherry: 650 lik 1000 lik motoru olan arkadaşlar düşünsün:sunny: biz tek silindirciyiz motoru yıkayıp silip üstünde fotoraf çekilmek için almadık:cherry: " Geziyorum ; o halde teksilindirciyim " diyenlerdeniz:thumleft: İkinizide öptüm sevgili yeğenlerim herşey ama herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın...

aynen abi.sloganımız bu..geziyoruz; o halde tek silindir! :D
Erhan abi senin şu çanta demirinin yakından fotoğraflarını çekebilir misin yarın veya müsait oldugunda zahmet olmazsa..baglantı noktalarını falan..nasıl görünüyor nereden baglanıyor görmek isterim..birde ne kadara yaptırdın o demiri?

Oh oh, iyi iyi,mismis. Alıyon sonunda.bak gökhan abiye atıfta bulunuyordun yazın 6 ay motorsuz kaldı diye.bende diyodum ahanda alper abide yaza kadar motorsuz. Ama ne görelim trabzona cbr'ı ilk getirecek insan uthec :thumleft: ve motorcu ruhu yollara geri döner :) neyse abi uzatmıyalım nasipse cumartesi görüşürüz
ben motorsuz kalmam Mustafacım..kalsam bile yazın kalmam :))

şambiyel şovumuz şimdilik bir dahaki haftaya ertelenmiştir.

sebep 1: Uthec'in hastalığı
sebep 2: Cakalaz'ın pist eğitimi

haftaya görüşmek üzere...

Motosikleti
Honda Crf250L
pist mi? ne pisti? pist ne arar la Karadeniz'de

beyler ben geleyim ondan sonra gideriz yav kaymaya.karda sucuk.sonra da kaplıca. ohh.

Eyy Trabzon ve Rize ahalisi bizim uthec'i bu akşam istanbul'a uğurluyoruz.. Yeni motorunu alacak ve aynı gün dönüş yapacak. Dönüş esnasında kamyonla ve 2 kamyoncu ile birlikte dönecek :) Kendisine Trabzon MT olarak hayırlı gidip gelmeler diliyoruz :)

Gelince ıslatma partisi yapılacaktır. Yer mekan ve zaman bilgisini öğrenmek için bizi takip edin :p

Son Dakika : Bizim Uthec Alperciğimiz şu anda İstanbul'da motosikletinin yanında. Motosikletin aynaları montaj yapılıyor. Akü şarj oluyor :) Akşama doğru 2 kamyoncu cici arkadaşla yola çıkacaklar :D

ben ettim sen etme alper abi, yapma bunu kendine,kamyoncuyla (hemde 2 kişi) yolculuk ya-pıl-maz :pr: garaambar gamyoncular derneğinde dikkat et ve sakın uyuma :queen:

oLum Git Sıfır takım lastik al kullansana :)
Bu arada bence de bolbol gezecek motorla :p Sana pis hava yapacak :thumleft:

Alper gelmeden lastik almam lazım :) yoksa kafa yapar bizimle bu utek... :)

Gökhaaaan lastik bulacaktın bana... Nolduuuuuuuu o iş :)

Az önce görüştüm, geçenki fiyattan lastik yok. Hani meşhur bir söz varya" geçti borun pazarı...":) Çare yok 800-900 TL verip bir takım lastik alacaksın.

Sıradaki parça sana gelsin Ahmet'im:mrgreen:

Hande Yener/ACI VERİYOR

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
ben ettim sen etme alper abi, yapma bunu kendine,kamyoncuyla (hemde 2 kişi) yolculuk ya-pıl-maz :pr: garaambar gamyoncular derneğinde dikkat et ve sakın uyuma :queen:
iki tane yatak vardı..birine yattım uyudum sabah kadar :D

hayırlı olsun uthec kazasız sürüşler. darısı başama
çok teşekkür edeirm..daha iyisi senın olur inşallah:)

Alper gelmeden lastik almam lazım :) yoksa kafa yapar bizimle bu utek... :)

Gökhaaaan lastik bulacaktın bana... Nolduuuuuuuu o iş :)

korkma la..daha 2000 km'lik vaktin var..o zamana lastik alırsın :D

oLum Git Sıfır takım lastik al kullansana :)
Bu arada bence de bolbol gezecek motorla :p Sana pis hava yapacak :thumleft:
hacı bu motor dehşet birşey..sende sat bundan al..yemişim r1 i :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar