abi o eksoz çıkışı nasıl kızarır ya ölee :queen: başarılarının devamını dilerim TÜRK STUNT ustası :cherry:
Çoğunlukla müzik dinledik, motor sesi daha etkili olur.
Yarış organizasyonlarında şov yapman çok güzel olur aslında, bence biryerlere başvursan iyi olur :cat:
bu 2. videodaki sarkıyı senmi sectin ??:silent: :bounce:
vaayy.. super ::repci:: ::alkiis::
buna katılıyorum.
bi de buna
buna dasozler guzel degil. hatta biraz çirkin:bounce: (daha yakın tarihli olan vidyodaki)
motosiklet race olsaydı ses koyardım fakat bunun sesi çok çirkin videodaki fj 1200 ve bandit in sesleri açık zaten diğer motosikletinde bir kaç yerde açıkÇoğunlukla müzik dinledik, motor sesi daha etkili olur.
race alana kadar düşünmüyorumYarış organizasyonlarında şov yapman çok güzel olur aslında, bence biryerlere başvursan iyi olur
parçanın Türkçe olmasına özen gösterdim Türkçe olarak stunt a uyacak rap ten başkası olmaz rap olarakta Erman Ender 1 numara bana gööre rap sevmezdim ama onu dinleyince biraz sevmeye başladım.Rap olupta içinde çirkin şeyler olmayan yoktur herhalde. önümüzdeki günlerde yayınlayacağım videonun parçasını bir arkadaşım hazırlıyor söz müzik ona ait olacak ve sadece videoya özel olacak inşallah.bu 2. videodaki sarkıyı senmi sectin ??
Koruma olayını abartmışsın.Hareketlerini kısıtlamıyor mu?Yani bu işi yapanlar biraz daha free.Herkes taktir etmiş ama bence seni biraz boğuyor.Trafiğe kapalı alanda yaptığın için daha rahat hareket etme olasılığın var gibi.En azından benim izlediklerim böyleydi.
bu nası yorum ya!!!!!!!!! korumayı azalt diye bi yorum olur mu?
o korumalarla senin yapamayacagin hareketleri yapıyor iste. sorun yok yani!!
tam koruma:cat::rendeer::cat: