TR 'de tek şov BUMUDUR diss

tekerine sağlık.elinden tutulması gereken birsin.başarılarının devamını diliyorum:rendeer:

Koruma olayını abartmışsın.Hareketlerini kısıtlamıyor mu?Yani bu işi yapanlar biraz daha free.Herkes taktir etmiş ama bence seni biraz boğuyor.Trafiğe kapalı alanda yaptığın için daha rahat hareket etme olasılığın var gibi.En azından benim izlediklerim böyleydi.

Yanlış anlaşılmayı hemen düzeltelim.Bazı arkadaşlara sanki korumaya karşıyım gibi bir izlenim vermişim.Böyle ise tüm genç arkadaşlarımdan özür dilerim.Benim kastettiğim...Mont ve dizliktir.Hani bu kadar mükemmel hareketler yaparken yapan arkadaşı kısıtlar gibi gelmiş.İlaveten trafiğe kapalı alan olması neticesinde bu bir showdur.Görsellik önemlidir.Kalın bir mont yerine daha görsel izlenim uyandıran seçenekler tercih edilebilir.(Keten pantolon yada gömlek değil kastım.İnce kevlar kumaşlar olabilir.)Kask ve eldiven konusunda hiçbirşey demem....Diyemem olmasıda gereken odur.Emeğine sağlık tebrik ederim.

busihido_kadir
evet yazıyı lastikle yazdım:)

Marlboro Man

geçen yıllardaki videolarımda "kafan çalışmıyorsa kask takma" diye kaskın önemini belirten slogan yapmıştım buradada aynısını diyorum kafam çalışıyor çünkü kask takıyorum, kollarım ve belim lazım çünkü bu hareketleri onlar sayesinde yapıyorum ama montun kaba olduğunu kabul ediyorum o yüzden bir kaç harekette giymedim dikkat edersen:)

abi yuh yaaaaa :queen::queen::queen::queen:
SUPER-MUHTEŞEM-MUKEMMEL-:cat::rendeer::cat::rendeer::rendeer:
cıdden yetenek konusuor hasta oldum yaaaa.wallaha ıcım gıttı.bi an jawada olurmukı bunlar dedım ama olmaz galıba:pr::pr:.barı on kalksa yeter yaaa uffff...kalkmazmı :silent::silent::silent::salut::salut:
vıdeoların dewamını kesın beklıoruz abicim...

Helal olsun yürü be kim tutar seni, Cengiz bir super sport alıyim sana verecem motoru, ben hakkını veremem, artçın oluyum yeter, bu güzel göz ziyafeti içinde teşekkür ediyorum

HARBİDEN GÜZEL YAPMIŞ Bİ KAÇ HAREKETLERİDE HİPODRUMDA YAPMIŞ o BMW YİDE BİLİYOM BEYAZDI BAL RENGİNE BOYADILAR :cherry:

nasıl olduysa bu başlığı kaçırmışım.
bu show da yardımcı erkek oyuncunun bi gs500 olması ayrı bi memnuniyet kaynağı.
başarılı çalışmaları merakla bekliyoruz tebrikler...

güzeel kullanıyor motoru HELAL olsun wallahi.yenı videodaki motor korumalıgı çok hoş benım cross 'a yaptıracam kıskandım sanırsam :)
teşekkürler paylaştıgın için..

kask takın LÜTFEN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar