[Tokat - MT]

Mont ve Eldiven satan yer varmı?

Arkadaşlar Tokat'ta motorcu montu ve eldiveni satan yer varmı?
Orduya giden gurup yeni bir gezi için plan yapıyor mu?
Hafta sonu için bir programınız varmı?

bilmiyomda bu havada gezi düzenleyen olursa walla banada haber versinler geziden geldikten sora kendilerini şöle bi görmek isterim :D

...Tüm MT TOKAT ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

tokat lı arkadaşlar sayın MOD umuz müdürümüz FORRAP vatani görevi için tokat a geldi bir süre size emanetimizdir sizinde ona en iyi şekilde ilgi GÖSTERECEĞİNİZDEN şüphemiz yok bize bilgi ulaştıkça size birliği konusunda bilgi vereceğiz SAYGILAR

tokat lı arkadaşlar sayın MOD umuz müdürümüz FORRAP vatani görevi için tokat a geldi bir süre size emanetimizdir sizinde ona en iyi şekilde ilgi GÖSTERECEĞİNİZDEN şüphemiz yok bize bilgi ulaştıkça size birliği konusunda bilgi vereceğiz SAYGILAR

tokat merkezdemii acaba yada ilçelerdemii tam adresi varsaa verin yanına giderizzzz

açık adres elimize geçtiğinde size bildireceğiz ilçelerde olduğunu sanmıyorum acemi eğitim merkezde olmalı bence :rendeer:

20-04-2008(pazar) Tarihinde sanırım tokat'ta motosiklet yarışları düzenlenmiş ve yapılmış. Bilgisi olan varmı ?? Benim çarşamba günü haberim oldu, merak ettim. Yine olacakmı olacaksa tarih falan yaza bilirmisiniz ?? Müsait olursam gelmeyi düşünüyorum. Seyretme amaçlı. Şimdiden sağolun...:rendeer:

beyler dün 60 plakalı 3 motor trabzonda gördüm tam donanımlı çıkmışlar yola varmı bilginiz bizdenlermi acaba??

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] TOKAT MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Herkezin Bayramı Mübarek Olsun Gezi İsterim ama kış geliyor ::)) ben ve ybrem hazır :d

slm millet forumda yeniyim aslında antalyadan yeni geldim aslen tokatlıyım orda baya toplanırdık filan burda olmuyomu olursa haberim olsun herzaman hazırım..!!!!

tokatMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar