[Tokat - MT]

OK kardeş yazın olursa mutlaka haber beklerim ok....

gokhan32 sen tokattamı oturuyorsun çalışıyormusun??

Son düzenleme:
tokatta oturuyorum zile ilcesinde çalışıyorum yazı bekliyorum yaz gelsin güzel bi grup yapıp gezelim niksarda abdullah abim ve arkadaşlarıda var anlaşıp gezeriz inş

Adana İl Temsilcisi
Tokat MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

inş gökhan güzel olur kardeş iyi bi çoq manyakk olur sen ne kullanıyorsun bu arada??

Teşekkürler Adanalı(Bora). Bende bir Tokat/Niksar lı olarak Adana da olmaktan gurur duyuyorum.Bende herkesin yeni yılını kutluyorum.

kardeşim bekleriz gelecen zaman yaz karşılama yaparız davul zurna ile :mrgreen:

bende tokat ziledenim öss hazırlıktan dolayı motor sürmeye ara verdim ama 14 hazirandan sonra yine devam

Gezi Var Arkadaşlar

26.Temmuz.2009 Pazar günü saat 12 da Zile deki Özkilitçi Bisiklet İş Yerinde Yani serdar abinin iş yerinde toplanıyoruz... saat 13 gibi hareket edilecek

GEZİ İÇERİĞİ: Zileden Çıkış
-TOKATmerkeze gidiş burada kahvaltı sonrası TOKAT içi toplu tur ve ALMUS'a hareket
-ALMUSA :piknik,yemek,tanışma ve doğada gezi.

Davete iştirak edicek arkadaşlarımızın buraya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir siteye isimlerini yazdıramayanlar , yoldan ve sonradan katılacaklar aşağıdaki numaradan ulaşabilirler.

Serdar Özkilitçi : 90-544-4178813
Gökhan Polat : 0554 202 89 88

Ayrıntılı Bilgi : kulübüzün sitesinden ziyaret edip ögrenebilirsiniz..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben tokatlı değilim fakat tokatı severim hatta sanırım bu sene tokata deplasmana gelebilirim sivaslıyım.. Arada fazla bir mesafe yok hemşeri sayılırız :))Motorum yok ancak motoru aldığım zaman gezeceğim ilk yer tokat olacak :)

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Merhaba arkadasLar ;

Tokat'ta bir tane cbr 600f buldum. nasipse almayı düşünüyorum. acaba motor hakkında bilgisi olan var mı aranızda ?
kırmızı siyah 2005 model; cbr 600f ; sahibinin adı FATİH ...

merhaba arkadslar ben tokatlı delim ama agustosa kadar tokattayım. :) bi sorum olucak neden böle bi bulusma felan düzenlemiyorz?

selam arkadaşlar.

bende Turhaldan eski bi motorcuyum,motorumda yeni üyeliğim de,gezilere hazırım,arkadaşlar,yeterki yol uzun ve manzaralı olsun. tüm motorculara kazasız belasız günler dilerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar