[Tokat - MT]

kadir sorma başıma geleni motoru kardeşime verdim oda yan yatırmış ayna elcik falan parçalanmış onunla uğraştım durdum kusura bakma zaten ne zaman bişeye niyetlensem kesin bi aksilik çıkıyor iyisimi gelirsem de habersiz gelirim müsait olursan görüşürüz

Onur abi geçmiş olsun.Kardeşin de var mı birşey. O iyi olsunda motor hallolur.Yok abi estafurullah ne kusuru...Tamam ne zaman gelirsen telefon et abi görüşürüz.Allaha emanet.Tekrardangeçmiş olsun

daha iyiyim.. ama ağrı sızı çok....
iyi abicim sevindim.Bu arada Yozgatın neresindensin abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

kadir salı günü boş musun yada pazartesi amasyaya gidelim gezmeye?
Abi ben çalıştığım için hafta içi çıkamam da.Yarın pazar çıkalım diyecem ama benim kpss kurslarım var.Ama haftaya pazar olabilir sana da uyarsa...

pazar günleri de benim tatilim yok fotoğrafçı olduğum için malum haftasonu düğün nişan kamera çekimi vs oluyor ancak hafta içi bir gün müsait olabiliyorum

Benim Annem Tokatlı Bende Tokatda Oturdum Namık Kemal de Orta Okulumu Gazi Osman Paşa Lisesinde Lisemi Tamamladım Şimdi Yine Ankaradayım ( gerçi şu anda kırşehirdeyim üniversite okuyorum ). Ama Aslımız TOKAT Tokattada Heryeri Bilirim =))) Şu anda Tokat'da Dedemler ve Dayımlar oturuyor. Sizleride Tanımak İsterim Ne Yapıyorsunuz Ne İşle Oğraşıyorsunuz ? ( Tanıdık Olma İhtimalimiz Bile Olabilir =D )

Tanıdık olma ihtimali sıfır...Neden sıfır...Ben Turhal'da oturuyorum.Ben de önlisans kpss ye hazırlanıyorum.Senin motor hyosung 250r nasıl memnun musun?

Tanıdık olma ihtimali sıfır...Neden sıfır...Ben Turhal'da oturuyorum.Ben de önlisans kpss ye hazırlanıyorum.Senin motor hyosung 250r nasıl memnun musun?

Turhaldada bır kac akraba var. Motorum su anda ybr 125 =)))) bılgılerı guncellemem lazım sadece .

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

şu andaki motorum . . .

hmm.motorun güzel temize benziyor.Turhala gelirsen görüşelim.Kapışırız :))
gezerız dersen olabılır =)))) evet motorum gayet temızdır. full nıkelaj kaplama nıkalaj harley aynaları led sınyaller shad 44 lt top case vs de mevcut . lastıklerım metzeller. senın anlıyacagın motora gayet ıyı bır sekılde bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar