Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet cok ıyı oldu abi inşallah diğer tokat lı motorcularda katılır. burda hem sohbet eder hem motorları konusuruz. tabi senin engin fikirlerinden faydalanarak
canım kardeşim içimi sızlattın.Tokatta 5 yıl görev yaptım hala özlüyorum orayı(97-02)ama artık sadece gezilecek bir yer orası benim için..memleketin kıymetini bilin:salut:
Evet Arkadaslar Yok Mu Tokat Tan Motorcu Hepİnzİ Beklİyoruz Motosİklete GÖnÜl Veren Herkezİ. Burda Bulusup Tanisalim Gezİlerİmİz Etkİnlİklerİmİz Olsun.
Arkadaşlar selam Tokat'ta doğmuş, Merkezde büyümüş gençlik yıllarını Tokat'ta geçirmiş bir hemşerinizim,1996 da İstanbul'a yerleştim görüşebilmek dileğiyle
arada goruyorum senı yemekhane de zıraatın orda bende unıvtedeyım de motorum yok henuz.olsa da kros alcam yollar tehlıkelı gecen gun senın motoru sıkıstıran dolmus taydım egıtım sart sollama yaptı yasaklı alanda dayım bıde guluyo sen korna falan bastın dıye. tokatta bunlara alısmak zor.ne yazıkkı yasama hakkına tecavuz sadece sokakta deıl yollardada oluyo.tabı hızlı deısıo buraya yakısan halını kazanmaya basladı.motor tokat ıcın kıs dısında cok ıdeal dag tas gezılır ozellıkle merkez dısındakı yerler cok guzel.kazasız surusler dılerım.
slm işte size has tokatlı.lise yılların da Kırkbadalları motosikletle inmiş adamım.izmirde oturmama rağmen plaka 60
artık burada görüşürüz.halen tokata her izinde gelirim.ailem tokatta.
tüm tokata slm