Tokat erbaa'da kaza.

Erbaa'da motosiklet TIR'a çarptı: 1 Ölü, 1 yaralıTOKAT'ın Erbaa ilçesinde motosikletin TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Şimdi gördüm bende kimsedende duymamıştım.Cb650f bu hafta alt üst oldum gerçekten. Vefat eden 17 diğeri 18 yaşındaymış. Allah yakınlarına sabır versin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Allah rahmet eylesin .. Memleketimde olsa motosiklet konusunda bilinçsiz bi şehir tokat genel manada. Kask bile kullanmayı komik bulur yüzde 90ı ..

Kasım ayı motosikletçilerin üzerine lanet yağdırdı resmen, hava değişiminden mi nedir şahsen bende de bi uyuşukluk oluyor bu aralar sürüş esnasında. Aman dikkat ...

Kasım ayına özel bir durum değil sürekli ölüyoruz ama haber olmuyoruz genelde.
Daha önce böyle bir konu geçmişti Almanya'da bir hafta da 10 kişinin kazada öldüğü ile ilgili ben de bir google taraması yapmıştım yerel gazeteler vb.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...a'da-bir-haftada-10-motorcu-kazada-olmus.html

sonuç buydu (muhtemelen bugün yine yapsam yakın sonuç çıkar) :

Sadece google arama kullanarak baktım geçen hafta , gazete tarihlerinide kontrol ettim 19 ölü (Epeyde ağır yaralı vardı)
Bizde düzgün bir istatistik olduğundan bile emin değilim.

Buna gazetesi internette olmayan vb yerleşim yerlerinide dahil etsek iyimser tahminle ülkemizde son bir haftada 25 kişi motosiklet kazasında ölmüş demektir.

En basitinden benim yolum giderek zorlaşıyor tam bir keşmekeş , çizgiler belli değil , mevcut yola ek yapılan yerlerde mühendislik hataları var vs vs , daha çok ölürüz.

Kasım ayına özel bir durum değil sürekli ölüyoruz ama haber olmuyoruz genelde.
Daha önce böyle bir konu geçmişti Almanya'da bir hafta da 10 kişinin kazada öldüğü ile ilgili ben de bir google taraması yapmıştım yerel gazeteler vb.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...a'da-bir-haftada-10-motorcu-kazada-olmus.html

sonuç buydu (muhtemelen bugün yine yapsam yakın sonuç çıkar) :

En basitinden benim yolum giderek zorlaşıyor tam bir keşmekeş , çizgiler belli değil , mevcut yola ek yapılan yerlerde mühendislik hataları var vs vs , daha çok ölürüz.

aynen bu ay 10 nun üzerinde vefat ve yaralanma var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar