- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar googleden konuyu araştırdım ancak benim sorunumda kimse yoktu ben sorunun yakıttamı diye soracağım gelelim soruna 2004 model 18 bin km civarı today sahibiyim motorsikletime yıllardır opet bayisinden yakıt alıyordum hep aynı bayi geçen pepsi kampanyası için gittiğimde laga luga yaptılar ilgilenmediler bende ilişkimi kestim ve petrol ofisinden yakıt almaya başladım petrol ofisindeki yakıt ile 1 depo bitirdim geçen 2.ci depoyu doldurdum motorsikletim hafif eğim çıkarken gaz verip düzlükte gazı kesince hafif patlama sesi geliyor çok dikkatli dinlenirse tabi birde geçen kalkış yapmadan birkaç kez gaz verip çekince sesli bir şekilde arabalardaki gibi pıtıt gibi bir sesle egzostan ses geldi daha önce olmuyordu bu sorun gerçi sorunda sayılmaz soruyorum meraktan acaba diyorum yakıt aldığım yeri değiştirdiğim içinmi oluyor yada aldığım yakıt diğerine göre kaliteli olduğu için kurumlar falanmı çözülüyor (seat leon araç için aynı bayiden(opet) yakıt alınca stop etme sorunları yapıyordu bayi değiştirildi düzeldi araç) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar