Güle güle kullanın ama abartıya gerek yok bence.Sormak isterim?
-Triumph'takiler o mıhteşem rks'ninkiye benzer gösterge paneline mi vuruldu?
-R25 sahibi ise ybr'den bozma farına mı?Yoksa Tnt'nin gücünden dolayı mı r25'e binmekten gücendi?
-Ya biz? her şehirde bulunan servisine mi?Yoksa bakkalda bile satılan parçalarına mı hayran kalalım?
-Yoksa "Şimdi nete koysam 1 saate satılır" diyen dayılara mı güvenelim?
Neye güvenerek alalım arkadaşım? Tamam fiyat düşmüşte satılmadığından düşmüş.Daha en başından söyledik bu fiyatlara satamazlar diye.Ne oldu?İndirim mi olmuş Yok canım distribütör kıyak geçiyor kullanıcıya...
İndirim olmamış,gerçek fiyatlarına gelmiş.Daha çok indirim göreceğiz bu sene merak etmeyin.Başlığımı takip edin.
Sırf ürünü bilip bilmeden kötülemek için yazdiginiz o kadar belli ki ybr'den bozma farmış.
Tasarımına vurulmuş olabilirler.
2 aydır 250cc motorları kurcalayıp duruyorum. 250cc de satılan en iyi kalite hissiyatı veren motor inazuma ile birlikte. Sırf adı Yamaha diye Mt25 gibi kalite konusunda japon demeye bin şahit isteyen motora 16-17 bin lira verilmez.
Yani çamur atmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Evet çok güçlü r25 gibi yokuş aşağı 180'i zorlamaz ancak performans olarak pekte geride değil.
Bu motor tasarım olarak naked'lar içinde kendi sınıfında en iyisi.
Servis konusunda bir şey diyemem. Ancak tüm 250cc motorların fiyatları bu seviyede olmalı. 2016 modelleri de pek kalmadı ben bu motoru bir aya yakın bekledim. Öyle elde kalan motor olduğu pek söylenemez. 2016 modelleri eritmek için yapılıyor.
Sırf çamur at izi kalsın yapmayın. Size kalsa sokaklar da sadece yamaha ve honda olacak çeşitlilik her zaman iyidir. Aynı şeyi bajaj'a yapıldı. Aldım 10 bine kadar kullandım. Servis dışında bir sorun yaşamadım. Salı akşamı ilana koydum perşembe sabahı noterde satış oldu.
Gidip test edip görenler zaten kararını veriyor.