TIR'daki konteynır otomobile düştü: 3 ölü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TIR'ın taşıdığı tonlarca ağırlığındaki konteynır, üstün açık otomobilin üzerine düştü. Ezilen otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ü öldü, 1'i ise ağır yaralandı.

Olay Gebze'nin Balçık köyü girişinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi.

Sanayi kuruluşlanının da bulunduğu Balçık Köyü istikametine gitmekte olan Eyüp Sarıdereli yönetimindeki TIR'ın 41 US 116 plakalı çekicisinin üzerindeki tonlarca ağırlığında bulunan konteynır, o sırada yanından geçmekte olan ve üstü açık otomobilin üstüne düştü.

Otomobil içinde bulunan 3 kişi feci şekilde ölürken, adının Necati Altun olduğu belirlenen bir kişi ağır yaralı olarak kurtuldu.

Bu kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ölen 3 kişinin kimlik tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

Olayın ardından TIR sürücüsü Eyüp Sarıdereli gözaltına alındı.
http://gundem.milliyet.com.tr/tir-d...em/gundemdetay/05.08.2011/1423155/default.htm
yaşadığımız her güne dua etmek lazım. şimdi bu tırın sürücüsüne ne ceza verilecek. hiç kaza denecek. 3 kişide pisi pisine ölmüş olacak. bu tırın sahibine tırın çöförüne ve o konteynerın sahibine çok ağır cezalar vermek gerek. emniyetsiz bir şekilde yük taşıdıkları için. o konteyneri sağlam bağlasalardı düşmezdi.

Çok kötü ölüm :( Allah rahmet eylesin.
Çoğu konteyner tıra bağlanmaz, kendi ağırlığı ile emniyetli şekilde duracağı düşüncesiyle tıra yüklenir ve yola çıkar. İşte sonuç.

ohanneeesss ::eek:hmy:: bu nasıl iştir yahu? Düşer, düşerde arabanın üstüne mi düşer arkadaş ya :sunny:

Moderatör
İlkogretimden itibaren trafik dersi verilmedikce, trafik kanunlari duzelmedikce, hayvanlara eziyet kabahatler kanunu olarak islem gordukce daha cok canlar yanacak. Dusunsenize hayvan oldurmenin cezasi bir kac yuz lira, insan da bir kac bin.. Bu kadar hepimizin degeri...

İlkogretimden itibaren trafik dersi verilmedikce, trafik kanunlari duzelmedikce, hayvanlara eziyet kabahatler kanunu olarak islem gordukce daha cok canlar yanacak. Dusunsenize hayvan oldurmenin cezasi bir kac yuz lira, insan da bir kac bin.. Bu kadar hepimizin degeri...
yaşıyonmu sen..lucas efendiii

Benim bildiğim konteynerlar köşelerinden bağlanır aşağıdaki fotografta olduğu gibi.
48994242d7z.jpg

Fakat bu fotografta görünmüyor. Yazık. Türkiye'de yaşamak böyle işte. Bir gün varsın bir gün yoksun.
Hapishanede bile adam öldürmenin ağır cezası varken dışarıda adam öldürenleri içeri sokmazlar...
--1534174.Jpeg

yine ihmal yine hiç akıllanmayacağız o arabada bi devlet adamı olaydı keşke ancak o zaman davalar ardı ardına açılır bu konuda önlemler alınırdı normal halkın içinden biri ölmüş onlara ne!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 gün önce dayım yengem teyzem ve eniştemin içinde bulunduğu araca kırmızı ışıkta geçen bir araç çarpmış. dayım ve yengem yaralanmışlar çok şükür kaza çok çok ucuz atlatılmış. olay yerine gelen polisin bizimkilere yaptığı açıklama ise; isterseniz şikayetçi olun fakat ölümlü kaza olmadığı için şoför ufak bi para cezası ile kurtulur mahkemede üç beş sene uğraştığınıza değmez anlaşma yoluna gidin. lafa bak adamdaki demekki birilerinin ufak bi ceza alması için trafikte karşı taraftan en az birisinin ölmesi gerek. böyle bir mantık varmı.nasıl bir adalet sistemimiz var hala anlayamıyorum.

Super Moderator
allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar versin:pale:
gene dünyada sadece Türkiyede olabilcek bir kaza oha bile diyemiyo insan çünkü başka sefer daha garip bi kaza oluveriyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Canim ülkemde her gün insanlar tahammüden öldürülüyor ve suçlular suçlu statusunde bile yargilanmiyorken, tirin ustunden dusen konteynirin cezasi hayatta olmaz.
Bu ülkede adalet diye bir kavram olsaydi, zaten bu halde olmazdik.
Bosuna veryansin etmeyin yani.
Her insan birgün söyle ya da bôyle ölecek.
Siz asil ekonomiden haber verin.
Yüzde kaç bûyüdük?
Borsa bugün kaç puanla kapandi?
Gerisi bos is.
Doguda Memet mayina basmis!
Ayse'nin kafasina tir düsmüs.
Bunlari bos verin.
Dolar kaç para haberiniz varmi?
Yarin bunlarla uyanacaksiniz.
Bu topigi de çoktan unutmus olacaksiniz.
Hadi uyuyun simdi.
Uyumaya devam edin.:pr:

arkadaşlar tam 5,5 yıl kimya sektöründe çalıştım.... bir ayın en azz 10 günü konteynır taşıdım... bu kaza konteynırın dorseye bağlanmamasından kaynaklı ve kesinlikle tır sürücüsünün hatası.... dorseye konteynırı bağlamıyorlar çünkü boş konteynır çıkarken kilitleri baya bi uğraştırıyor... dolayısıyla kilitlerle uğraşmak istemeyen şöförler dorsede bulunan kilitleri kilitlemiyorlar... öllenlere allahtan rahmet diyorum.... kaazanın olduğu yolu ve öncesindeki virajı çok iyi biliyorum.... sürücünün süratli gelmesi , yolun dar olması , kilitlerin kiltlenmemesi kazaya sebeb olmuştur benim gözümde...

çağlayan'da avrupanın en büyük, kartal'da ise dünyanın en büyük adalet sarayı yapılıyor...umarım sıfırdan inşa edilen bu binalar hakkıyla hizmet verir ve 10 yıllardan beridir çarpıklaşan adalet sistemimiz de yenilenerek bir düzene kavuşur...

üzücü.
eğer bu kazanın sebebi birilerinin işini savlsaklayıp gerekli önlemleri almaması ise en ağır cezanın verilmesi gerekli.

lakin bu tip "garip" ölümlerde benim favorim hep aynı;
kum torbası niyetine kullanılan işçiler

adaleti saraylarda arar isek biz daha çok ararız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canim ülkemde her gün insanlar tahammüden öldürülüyor ve suçlular suçlu statusunde bile yargilanmiyorken, tirin ustunden dusen konteynirin cezasi hayatta olmaz.
Yüzde kaç bûyüdük?
Gerisi bos is.
Bunlari bos verin.
Hadi uyuyun simdi.

sokağa çıkıp sorsak herkes herşeyin bilincinde. herkes herşeyi görüyor. ve buna rağmen hala %50 alıyor. her millet layık olduğu şekilde yaşarmış demekki biz bu şekilde yaşamaya layığız.

Yüzde kaç bûyüdük?
Gerisi bos is.
Bunlari bos verin.
Hadi uyuyun simdi.
sizin yorumlarınızı okuyunca kendimi somalide zannediyorum..
ben dışarı çıkınca nedense her tarafta lüks tüketim görüyorum...
daha gözlemci olun derim...

hala neyin tasasındasınız neyin serzenişindesiniz anlamak mümkün değil...düzen gayet güzel bir şekilde gidiyor...insanlar AVM'leri doldurup deliler gibi çılgınca alışveriş yapıyorsa,, 1 litre benzinin 5 lira olduğu ülkemde 4-5 şeritli yollarda saatlerce trafik oluyor ve binlerce araç yol alıyorsa pek de fakir sayılmayız...yeni açılacak teknoloji marketlerinin önünde binlerce insan geceden kuyruğa giriyorsa harcayacak paramız var demektir...sürekli bir eleştri peşinde koşan arkadaşlar çıkın bi sokağa bakın aç olan fakir olan insan marka giyinir mi?? son model cep telefonu taşır mı?? lüks sayılabilecek şeylere sahip olabilir mi?? barları cafeleri restoranları doldurabilir mi??

çok fakir olduğumuz için mi istiklal caddesindeki mekanlarda oturacak yer bulamıyoruz?? şu forumda hemen hemen hergün bir gezi topici açılıyor...çok fakir olduğumuz için mi çantamızı sırtımıza alıp motosikletimize binip ege turu akdeniz turu yapıyoruz?? çok fakiriz ya o yüzden 5 yıldızlı otellerimiz yaz sezonu ful çekiyor..hem de yerli turistlerle...

bu ülke hiç bu kadar yüksek refah seviyesine ulaşmamıştı..uluslararası alanda hiç bu kadar söz sahibi olamamıştı...100'e yakın ülkeye vizelerin kalkmasının 10 sene önce hayali bile kurulamıyordu.....

cumhuriyet tarihinde hiçbir başbakan, AB dönem başkanlığını alacak ülkeyi resmen tanımayacağını ilan etmemişti (kıbrıs rum kesimi)

yüzlerce binlerce iş ilanı gazetelerde internet sitelerinde yayınlanıyor ama iş beğenmeme hastalığına sahip bir toplum olduğumuzdan armut pişsin ağzımıza düşsün istiyoruz...

uzadıkça uzar....bu ülkede 2 kişiden 1'inin desteğini alan insanları ve onları destekleyenleri hazmedemeyenlere maden suyu tavsiye ederim....artık atılan çamurlar bereketli topraklara dönüşüyor..

Olay zenginlik - fakirlik ve siyasi meselelere nasıl dönüşüverdi hayret.

Tamamen objektif olarak bakacak olursam, eğer bu memleketin yarısı karanlığa oy veriyorsa (farzı misal), diğer yarısı da sadece karanlığa küfretmekten başka bir iş yapmıyor.

Konu şu veya bu parti meselesi değil... bu memleketten ne karaoğlanlar, ne bacılar, ne babalar, hocalar gelip geçti. Durumumuz işte günümüzdeki durumdur.

Bir gelişmiş ülkede sıradan bir limon sıkacağı elimizi keserse neler yapabiliriz az çok biliyoruz. Bırakın yani üstünüze tonlarca ağırlıkta konteyner düşmesini :)

İş ona buna oy verip kenara çekilmekle bitmiyor. Ağlamadıkça memeye sahip olamıyorsunuz genelde. Ne işe yaradıkları belli olmayan, arpalığa dönmüş sivil toplum örgütlerine düşen ama ifa edilmeyen görevlerin yanısıra, bireyler olarak hakkımızı aramayı bilsek, kime oy verirsek verelim, kanunların o doğrultuda düzenlenmesini sağlamaz mıyız?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ne güzel iste, zengin ölüyorsunuz.
Memlekette demokrasi var.
Konteyner üzerinize düserken gelirinizi sormuyor.
Kisi basina düsen milli konteyner,gayrisafipillihafizaniza bir etki yapmiyor..:mrgreen:

Ulem lafi iki dakkada siyasete nerden getirdiniz?:pr:
Ben hesap sorma konusundaki sorumsuzlugunuzdan bahsediyorum.
Bastakilerin zaten al birini vur ötekine.
Siz trafikteki bu tehlikelere dikkat çekmek için neler yapiyorsunuz,onu soruyorum.
:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar