tipik ybr hastası

mıllet olarak bıraz ınacı bir huyumuz vardır ya olucak ya olucak buna bende dahılım
bırazda hayal gucumuz fazla var tabı bır nevı korınık hastalık ama bazıları cok abartıyor
bende cbf 150 var ben buyuk motor hastasyım encok da bmw motorumu ona benzetmeye calısıyorum uzaktan bakınca gercektende bıraz benzedı
ama bu amcamızın yaptı eskı ford munubusculerıne benzıyor
:cherry: ben aşırı bır motorsıklet hastasıyım şimdi yanlış anlamayım tanıdıklarım herzmn der ölumun bunun yuzunden olucak cunku koc kza cok ölumden döndum ama gınede bu sevdadan fazgecmem

abi böle de ıvır zıvır yapıştırılmaski motora... :) çingen atı diye buna denir arkadaşalr işte :queen: :queen:

Biliyorum bu işler renk ve zevk işi ama motosikleti bu hale getiren elemanın zevkinden şüphe ederim:)

saygı duyuyorum.. ama hiç beğenmedim.. bari ay-yıldızı sticker olsaymış :)

bu kadar berbat edilir bi motor.bi arkadasın dedıgı gıbı barı sticker yapıstırsaymıs berbat olmus yaa pfffffffff

kardes bıraz fazla kacmıs ama takma mılletı yapıstır gıtsın keyıf senın keyfın dıkkatlı sur

bende beğenmedim ama adam beğenmiş yapmış emeğe saygı diyorum ben şahsen sticker modifiyesini çok severim ama bu adam resmen sticker kuyusuna düşürüp geri çıkarmış motoru :D:D:)

İğrenç olmuş... .............................................................

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tamamiyle kültürel bi durum dolmuşcu zevki ne kullandığın önemli değil o adamanın ybr yerine murat 124 ü olsa yine aynı yapar ama zevkler ve renkler tartışılmaz güzel veya çirkin ben 40 yıl dursam yapmam çocukkende sevmezdim babam motora ufak bi süs taksın hemen kavga ederdim bizim memlekete bi gidin (niğde) adamlar motorun aynalarına yapma gül takmış çüş atık:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar