Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genelde sabahları makinayı çalıştıramıyorum, Jikle açık-kapalı-gaz vererek-gazsız her türlü deniyorum alet çalışmam diyor..
akü sağlam, hatta yeni akü aldım garajda 2. bi aküm olsun dedim..
benzin deposu dolu, hortum şefaf motora benzin gidiyo görebiliyorum..
ve bazen tek marşta çalışıyor ki genelde motor sıcakken, bazende çalışmıyo kafasına göre..
sorunu anlayamadım, servise götürdüm usta heryerine baktık tek marşta çalıyor demezmi!!
aldım ustadan 1-2 gün normal, düzgün sonra yine aynı ve hep vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum...
sizce nedir sorun bana konjektör gibi geliyor ama değilse en az 100 tl ona para vermekte istemiyorum, varsa fikri olan paylaşırsa sevinirim, tekeriniz düz bassın...
akü sağlam, hatta yeni akü aldım garajda 2. bi aküm olsun dedim..
benzin deposu dolu, hortum şefaf motora benzin gidiyo görebiliyorum..
ve bazen tek marşta çalışıyor ki genelde motor sıcakken, bazende çalışmıyo kafasına göre..
sorunu anlayamadım, servise götürdüm usta heryerine baktık tek marşta çalıyor demezmi!!
aldım ustadan 1-2 gün normal, düzgün sonra yine aynı ve hep vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum...
sizce nedir sorun bana konjektör gibi geliyor ama değilse en az 100 tl ona para vermekte istemiyorum, varsa fikri olan paylaşırsa sevinirim, tekeriniz düz bassın...