- Konu Yazar
Arkadaşlar zamanm elverdiğince buraya girip faydalı bilgileri, deneyimli arkadaşlardan öğreniyorum. Yanlış bişey yazılmayacağını bilmek, buradaki insanların yazdıklarına güvenmek, ve samimiyetlerine inanmak güzel bişey. İnsan korunup kollandığını hissediyor. Ve bunda da doğru insanlara güvendiğini farkediyor. Neyse... güzel şeyler bunlar.
Arkadaşlar 1.5 aylık beklemenin ardından Çelik Motor Tiger 150 me kavuştum. Güzel bir motor biliyorsunuz. Ama Asya Motor ve bir kaç markayla hemen hemen aynı kasa. Yahi "hemen hemen" demeye bile gerek yok aynı kasa
sanıyorum ki iç aksamı ve motoru da aynı. 3 günde 100 km yaptım deneyimlerimi aktarayım istedim.
Motor güzel. ses az, çekiş süper. Bir rahatsızlığım yok. Antatacaklarım şimdilik bu kadar. Tiger'ı olan arkadaşlarla yazışmak isterim.
Daum'un basın toplantısı başladı onu izlemem lazım
Bu arada bizim Bahadır (Sabah'tan) Sofuoğlu'yla röportaj yapmış. Sitede gördüm Bahadır'a söyleyeceğim.
Hepinize sevgiler.
Arkadaşlar 1.5 aylık beklemenin ardından Çelik Motor Tiger 150 me kavuştum. Güzel bir motor biliyorsunuz. Ama Asya Motor ve bir kaç markayla hemen hemen aynı kasa. Yahi "hemen hemen" demeye bile gerek yok aynı kasa
Motor güzel. ses az, çekiş süper. Bir rahatsızlığım yok. Antatacaklarım şimdilik bu kadar. Tiger'ı olan arkadaşlarla yazışmak isterim.
Daum'un basın toplantısı başladı onu izlemem lazım
Hepinize sevgiler.