tiger 150 ve diğerleri hakkında...

Arkadaşlar zamanm elverdiğince buraya girip faydalı bilgileri, deneyimli arkadaşlardan öğreniyorum. Yanlış bişey yazılmayacağını bilmek, buradaki insanların yazdıklarına güvenmek, ve samimiyetlerine inanmak güzel bişey. İnsan korunup kollandığını hissediyor. Ve bunda da doğru insanlara güvendiğini farkediyor. Neyse... güzel şeyler bunlar.

Arkadaşlar 1.5 aylık beklemenin ardından Çelik Motor Tiger 150 me kavuştum. Güzel bir motor biliyorsunuz. Ama Asya Motor ve bir kaç markayla hemen hemen aynı kasa. Yahi "hemen hemen" demeye bile gerek yok aynı kasa:) sanıyorum ki iç aksamı ve motoru da aynı. 3 günde 100 km yaptım deneyimlerimi aktarayım istedim.

Motor güzel. ses az, çekiş süper. Bir rahatsızlığım yok. Antatacaklarım şimdilik bu kadar. Tiger'ı olan arkadaşlarla yazışmak isterim.
Daum'un basın toplantısı başladı onu izlemem lazım:) Bu arada bizim Bahadır (Sabah'tan) Sofuoğlu'yla röportaj yapmış. Sitede gördüm Bahadır'a söyleyeceğim.
Hepinize sevgiler.

saol most.. şimdilik tiger 150 yle idare edicez. 1 - 2 yıl sanra biraz daha büyük bişey. ama o da scooter olacak

yaw motor güzel kaçıyor aslında pek fena sayılmaz asya 150 t1 den hiç ama hiçbir farkıda yok tek kusuru ithalatçı firması ve yetkili servisi ben and içtim bir daha yetkili servise gitmem.

benımde 350 km bır yol deneyımım var bu motorla ben asyalarada bındım ama celık cokdaha guzel geldı. aslında ızmırlıyım bır hafta sonu cesmeye gıttım ve rent yapayım dedım. bır baktım celık motor rent kıraladım bır gunde 350 km yaptım aksam ızmıre gıttım geldım. tam 100 km 90 la durmadan geldım tık demedı. cesme ıcınde bıraz off road yaptım kecı gıbı de tırmanıyo. asyalarda bu cekıs yok. benım ılgımı ceken sıtesınde 85 kılo yazıyor. akranları 130 kılo anlamadım dogrusu. ayrıca 350 km de 30mılyon yaktı. servıslerı ne guvensem sımdı alırım bırtane.

bu da resmi
rentmotosikletimveben1bk.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Tiger kullanan arkadaşlar. 2008 yılındayız. İki yıl içinde yaşadığınız deneyimleriniz nelerdir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar