teşekkür ederim kurye arkadaş

Bugun saat 12 civarı, 1. kopruden anadoludan avrupaya gecmek için e5 ten kopruye dondum, tem baglantısında tam da yolların birlestiği yerde benzinim bitti, ibreye guvenmeyip, km den takip ediyordum ama ne olduysa bitti işte, altunizadede alırım diyodum vs. Neyse ortada kaldım allahtan trafik sıkısıktı, elime aldım motoru, kenara cektim, benzin mi gercekten yoksa baska bi problemmi var diye bakıyordum ki, 34 bh 75** plakalı cbf150 kullanıcısı bir kurye arkadas durdu, problemi sordu, benzin bitti deyince, kenardan bi su sisesi buldu, topcase inden cıkardıgı bir parca hortumla kendi deposundan siseyi doldurup bana verdi, bu seni heryere goturur dedi, borcum ne diye sordum , eyvallah dedi. benzini koydum bir iki mars bastım motor calıstı, cok tesekkur edrim diyip ayrıldım.

Burdan tekrar teşekkür ediyorum, hem hızır gibi yetiştin, hem de onemli bir ders verdin, 34 bh 75** Cbf 150 deki arkadas.

bizler birbirimize sahip çıkmalıyız öncelikle.sonra belki başkalarından medet umabiliriz:)

iyilerin olması her zaman insanı gülümsetiyor : ) Ben den de teşekkürler kurye arkadaşa:rendeer:

Kendi adıma bende teşekkür ediyorum kurye arkadaşa, çok güzel bir davranış :cat:

başkalarının bize göstermediği saygıyı bari biz birbirimizden esirgemiyoruz. duyarlılığı için arkadaşı kutluyorum

Motosikletlilerin dayanışma ruhu gerçektem mükemmel bir olay. Geçen sene bu zamanlarda bir gün yolda ilerlerken hızımın artmasıyla üşümeye başlayınca arkadaki montumu çıkarıp giymek üzere uygun bir yerde durmuştum. Daha ben motordan inerken arkadan gelen bir motosikletli beni görür görmez durmuş ve ne olduğunu sormuştu. Geçen hafta ise scooter'ını iterek götüren 15-16 yaşlarında bir gencin yanında durmuş ve biraz benzin vermiştim. Yüzündeki sevinç ifadesi o gün bana yetmişti.

Tam Mecidiyeköy üzeri E-5'de kaldım ve sadece kurye arkadaşlar durup derdimi sordular.Motorumun benzin hortumunun çıktığını,Çağlayan'da serviste öğrenene kadarda ittim:).

Kuryeleri aşağılayanlar utansın, güzel paylaşım :)

Ekmeğini taştan çıkaran adamı kim niye aşağılasınki?

Mubarek Ramazan ayi allah gonlüne gore versin kurye arkadasa boyle seyler duyunca sanki bana yapilmiş gibi seviniyorum allah razı olsun. 1 lt benzinden ne olcak ( maddi olarak ) aldigi hayir duasi yeter en azindan kendi adıma.

motor bir araç amaç birlite olmak... böyle bir aracı güzel amaçlar için kullanmaktan grur duyuyorum...

helal olsun kurye arkadasada nede olsa cbf 150 s urucusu yardım etcek tabi insanlık vazifesı

Aşşağılamak!!! Kuryelik bir meslektir nesi aşşağılanabilir. Emek ve alınteri ile para kazanan bir insanı aşşağılamak kadar büyük bir ayıp olurmu. Trafikte araçlardan zaten yeterince zor durumda kalıyoruz. Birlik olmamız gerekirken birde motosiklet veya meslek ayrımımı yapacağız.

Zamanında yolda kaldığımda banada yardım elini uzaman bir kurye arkadaş olmuştu. Mesleği, motosikleti ne olursa olsun yardım elini uzatan, öncelikle insan olan herkeze teşekkürler ve saygılar.

insan her yerde insan işte.
başka sıfata ne gerek var?
ancak olumsuzluk olunca sıfata ihtiyaç duyar insan.
iyi insan demeye ne hacet?

Kaç tür araç sürücüsü Motosiklet Sürücüsü gibi yolda kalmışına yardım etmeye çalışıyor ki?
Her zaman daima ilelebet motosiklet.

Ben ilk önce o kurye arkadaşı tebrik ediyorum. Benimde gecenin ikisinde yardımıma koşan yine kurye arkadaştı. Bu tip durumlarda durmayıp yanınızdan geçen diğer motorcuları kınıyorum. Bizler birbirimize sahip çıkmazsak başkalaır hiç çıkmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar