- Konu Yazar
Bugun saat 12 civarı, 1. kopruden anadoludan avrupaya gecmek için e5 ten kopruye dondum, tem baglantısında tam da yolların birlestiği yerde benzinim bitti, ibreye guvenmeyip, km den takip ediyordum ama ne olduysa bitti işte, altunizadede alırım diyodum vs. Neyse ortada kaldım allahtan trafik sıkısıktı, elime aldım motoru, kenara cektim, benzin mi gercekten yoksa baska bi problemmi var diye bakıyordum ki, 34 bh 75** plakalı cbf150 kullanıcısı bir kurye arkadas durdu, problemi sordu, benzin bitti deyince, kenardan bi su sisesi buldu, topcase inden cıkardıgı bir parca hortumla kendi deposundan siseyi doldurup bana verdi, bu seni heryere goturur dedi, borcum ne diye sordum , eyvallah dedi. benzini koydum bir iki mars bastım motor calıstı, cok tesekkur edrim diyip ayrıldım.
Burdan tekrar teşekkür ediyorum, hem hızır gibi yetiştin, hem de onemli bir ders verdin, 34 bh 75** Cbf 150 deki arkadas.
Burdan tekrar teşekkür ediyorum, hem hızır gibi yetiştin, hem de onemli bir ders verdin, 34 bh 75** Cbf 150 deki arkadas.