Teşekküler Motosiklet.net

2 Kasım Pazar günü kulübümüzün organize ettiği "Farkında mısın?" etkinliğine verilen MT desteği için teşekkürlerimizi belirtmek istedik..
Motordelisi Kulübü olarak bu gibi anlamlı günlerde birlik-beraberlik içinde , amaçları-hedefleri paralel olan Motosiklet gruplarının biraraya gelmesine çok önem veriyoruz.
Bu anlamda yapılan organizyonda MT ailesini aramızda görmekte bizi mutlu etmiştir..
Türkiye'de imajı,duruşu,yapısı ile farklı olan bu iki grubun ilerleyen günlerde sosyal, kültürel ve eğlence etkinliklerinde birarada olması için ortak organizasyonlarımız devam edecektir.

Aşagıdaki fotograf iki grubun dostluğunu anlatıyor;
MDMT.jpg

Güzel enstantane... Organizasyon için de tebrikler...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Dost sitemiz motordelisinin yapmış olduğu bu faydalı organisazyon için , ayrıca tüm motorcuların birlik beraberlik göstererek etkinliğe katıldıkları için tebrik ediyorum.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yeni organizasyonları bekliyoruz. Tebrikler. :rendeer:

Bunun gibi bir çok güzel organizasyonda bir arada olmak dileyi ile..Sagolun..

tebrik ederiz yeni organizasyonlar geziler bekleriz önemli olan motosikletçi ruhu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MDMT.jpg

:cat::cat:::biggrinn::biggrinn::thanks:

Son düzenleme:

boy

Bu arada yukarıdaki resmi ben çekmiştim, bir yarışı izlemeye gitmiştik o gün..

Bu arada yukarıdaki resmi ben çekmiştim, bir yarışı izlemeye gitmiştik o gün..

::biggrinnbravo::biggrinn... süper bi çekim yapmışsın boy:cat:

birlik,beraberlik,takım ruhu...

sonuçta motorcuyuz...

en önemlisi...

::tutkuy::

Birlik beraberliğin çok önem kazandığı bu günlerde güzel ve bi o kadarda anlamlı bir kare :cat::rendeer::cat:

ya bu motor sevdası ap ayrı bi duygu yahu insan aşık olur aynı butun motorculara saygılar burdan

boy

@Cruiseratom
Birlik beraberliğin çok önem kazandığı bu günlerde güzel ve bi o kadarda anlamlı bir kare
Resim yanlış hatırlamıyorsam birkaç sene önce çekilmişti, iki büyük sitenin üyelerinin istendiğinde aynı ortamda yanyana, birlik beraberlik içinde olabileceğini göstermek amaçlı çekmiştim.

güzel bir fotograf motosiklet kullanıyosak önemli organizasyonlarda birlikte olmamız hepimiz adına faydalı olucaktır... her iki siteninde üyelerini kutluyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar