tercihiniz ne olurdu..

evet arkadaşlar size sorum şu benim arkadaşın babasında 2.el bi yamaha Crypton var 2005 1,650 ytl ye bitirebilirim biliyorsunuz cup tipi hep uzun ve düz yolda kullandı biliyorum ...bazen köy yoluna gidiyordu ..lafın kısası 2. el yamahamı yoksa mondial veya kanuni ,ramzeyin sıfır modellerimi sizce hangisi...

arkadaşım bence yamaha crypton..okulda ki çoğu arakadaşımda bundan var..çok memnunlar hiç gitmem demediklerini görmedim..kaliteli motor nede olsa hem kullanımı da çok rahat ve zevkli bence yamaha yı tercih et..nesıl olsa bildiğin motormuş.diğer türlü başını ağrıtabilirsin..hiç bulaşma derim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha!

hic tarstismaya bile gerek yok. yamaha'nin ölüsü mondial ivir zivirinin yenisini her zaman gecer.

TIRI VIRI MOTORLARLA UĞRAŞMA GÜZEL KARDEŞİM GİT YAMAHAYI AL BAK DALGANA DİYERLERİ TEL MAŞA:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"diyerleri" yerine "digerleri" olmayacak miydi???

yavas yavas türkceyi untumaya basliyorum valla ... :(

arkadaşlar 1,700 biterde devir işlemleri masrafları çok olur beni yorar 250 ytl çıkar değilmi bilgili arkadaşlar buyrun yamaha dedim bu soruyuda bi yanıtlayında başka bişey kalmasın aklımda...

Yani buda sorumu yamaha tabi eğer ileride büyütüceksen veki bu kaçınılmaz vitesli motor al kendini alıştır mesela ybr 125 al iyi sürüşler

devir işlemleri 230 gibi bişiy tuttuyor yanlış hatırlamıyorsam..ama yanıltmak istemem sen yinede bir araştır

Y.A.M.A.H.A. :queen: :queen: :queen: Heç düşünnmee :queen: :queen:

o çin markaların düğmeleri (marş, korna, sinyal, far) tahta gibi adeta.
Çok dandik oluyolar. hem kısa zamanda da bozulabilirler. Yani bana öyle geliyo :)

Sen al yamaha yı, hem bildiğin bir motor olduğunu yazmışsın.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar